Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Posipanja pepelom

Bolje ikad, nego nikad: Celebritiji koji su morali javno priznati nevjeru

Bračnih nevjera će uvijek biti, no kada se one događaju među slavnima, svi im svjedočimo jer se o njima piše i govori, no rijetko kada o njima progovore oni koji su ih napravili

profimedia-0276066822.jpg

Iako se nevjera može dogoditi u svakoj vezi, postoji jedna velika razlika kada je riječ o aferama u Hollywoodu - za njih svi čuju i o njima se priča, pune stupci u novinama, izvještava, snimaju se filmovi. Naravno, pitanje je što je od svega tog istina. Velik dio glasina o preljubima slavnih koji se pojavljuju na naslovnicama toliko je spekulativan da je teško reći što se stvarno dogodilo, a što je potpuna izmišljotina.

Image
Jesi li znala?

Dupla doza šarma: Ovi celebritiji imaju brata ili sestru blizanca

No, i ovdje se dogodi s vremena na vrijeme da preljubnik sam potvrdi svoju aferu (redom nakon što je ona otkrivena, no i to je bolje od laži). Iako su očito imali problema s iskrenošću u svom ponašanju u prošlosti, priznanje da su varali zapravo je korak u pravom smjeru. U nastavku ti donosimo celebritije koji su priznali preljub i snosili posljedice. Primijetit ćeš samo je jedan par od navedenih ostao zajedno nakon što im se dogodila prevara.

Budi najbolja verzija sebe.
1/9
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.