Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Fatalni Talijani

Ciao, Belli: Šarmantni talijanski glumci za kojima uzdišu žene diljem svijeta

Osim što su iznimno talentirani, ovi samozatajni talijanski glumci osvojili su žene diljem svijeta svojom ljepotom, ali i neodoljivim šarmom

profimedia-0694781741.jpeg
Foto: Profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Nije tajna da su Talijani prema nekim istraživanjima među najljepšim ljudima na svijetu, a njihovom neodoljivom šarmu uistinu je teško odoljeti. To posebno vrijedi za zgodne talijanske glumce.

Image
Poznati 'bradonje'

Što je muškarac bez brade: Izgledaju li slavni frajeri bolje s bradom ili bez nje?

I dok se o holivudskim frajerima više-manje sve zna, ovi samozatajni talijanski zavodnici možda nisu toliko popularni, ali su zato jako zgodni i šarmantni.

Ako dosad nisi voljela gledati talijanske filmove i serije, možda se nakon što pogledaš našu galeriju predomisliš. U nastavku smo izdvojile 10 zgodnih talijanskih glumaca koji su nas osvojili svojim talentom i šarmom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Luca Argentero

Ovaj popularni talijanski glumac i model glumio je u brojnim serijama i filmovima, a osim što dobro izgleda, ujedno i jako talentiran. Pojavio se i u filmu 'Jedi, moli, voli' uz slavnu glumicu Juliju Roberts.

Michele  Morrone

Michele Morrone postao je jedan od najpopularnijih talijanskih glumaca na svijetu, a sve to zahvaljujući ulozi u erotičnom filmu '365 dana'. Žene diljem svijeta očarane su njegovim seksi izgledom, a na Instagramu ima nevjerojatnih 15 milijuna pratitelja. Osim glumom, 31-godišnji Michele se bavi i modelingom te pjevanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Alessio Boni

Alessio Boni jedan je od najzgodnijih muškaraca u Italiji, a glumu je studirao na prestižnom sveučilištu Accademia Nazionale d’Arte Drammatica. Proslavio se filmom ' La Donna del Treno', a pojavio se i u popularnoj talijanskoj sapunici 'Čarolija'.

Primo Reggiani

Ovaj šarmantni 38-godišnji glumac rođen je u Rimu, a glumom se bavi od svoje 13. godine. Glumio je u više od 30 filmova, a popularan je postao kada se pojavio u talijanskoj tv seriji 'Orgoglio capitolo secondo'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Michele Riondino

Michele Riondino pravi je talijanski šarmer bujne crne kose, a imao je glavnu ulogu u Netflixovoj talijanskoj dramskoj seriji 'Fidelity'.

Giulio Berruti

Giulio Berruti je popularni talijanski glumac, a pojavio se i u nekim američkim te britanskim filmovima kao što su 'Monte Carlo' te 'Walking on Sunshine'. Mnogi ga smatraju jednim od najzgodnijih glumaca na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Gabriel Garko

Gabriel Garko je visok, tamnoput i vrlo zgodan glumac koji mami obožavateljice iz cijelog svijeta. Osim glumom, Garko se u prošlosti bavio i manekenstvom. Slavu mu je donijela talijanska tv drama 'L'onore e il rispetto' iz 2006. godine u kojoj je glumio mafijaškog šefa Tonija Fortebraccija.

Raffaello Balzo

Ovaj šarmantni talijanski glumac često se nalazi na listama najzgodnijih muškaraca na svijetu, a proslavio se ulogama u sapunicama. Osim što je glumac, Balzo iza sebe ima i uspješnu manekensku karijeru. 1999. godine bio je proglašen misterom Italije.

Raoul Bova

Samozatajni i šarmantni Raoul Bova jedan je od najpopularnijih talijanskih glumaca, a svjetsku publiku osvojio je pojavivši se u popularnom romantičnom filmu 'Pod suncem Toskane'. Zbog svoje tamne i guste kovrčave kose i svijetlih očiju, Bova je talijanski ljepotan koji je šarmirao brojne dame diljem svijeta.

Stefano Accorsi

Stefano Accorsi slovi kao jedan od najzgodnijih i natalentiranijih talijanskih glumaca, a svoju glumačku karijeru je započeo u kazalištu. Dobitnik je brojnih priznanja, a bio je u dugogodišnjoj vezi s francuskom glumicom i manekenkom Laetitijom Castom. Zajedno imaju i dvoje djece.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.