Uz ovaj iglu s Amazona možeš uživati u glampingu na novoj razini

Savršen ljetni dodatak za dvorište koji svi mogu izgraditi

Kako nam je ljeto napokon došlo, vrijeme je da se pripremimo za slobodne dane kada možemo provesti neko vrijeme opuštajući se i ne osjećajući ništa drugo osim potpunog blaženstva.

(Foto: Amazon)


Dok neki uživaju provoditi svoje slobodno vrijeme u pravoj divljini, drugi bi radije isprobali ovaj novi oblik kampiranja i opuštanja zvani glamping - način provođenja vremena u prirodi bez gubitka udobnosti. Dakle, ako misliš da bi radije odabrala glamping umjesto klasičnog kampiranja, ovaj vrtni iglu s Amazona savršen je izbor za tebe. 


(Foto: Amazon)


Ovaj iglu napravljen je od potpuno reciklirajućih materijala, a njegov jedinstveni dizajn omogućuje opuštanje uz gledanje neba danju ili zvijezda noću

Ako se vodi pravilna briga, transparentna navlaka može ostati neoštećena minimalno dvije godine, a također može izdržati maksimalnu temperaturu do visokih 60 stupnjeva celzijusa i minimalnu do niskih -20 stupnjeva.


(Foto: Amazon)


Osim toga, iglu je veličine 10 m² te je visok preko dva metra tako da velika većina ljudi bez problema može boraviti u njemu. Originalno dolazi iz Njemačke te se prodaje po cijeni od 899 eura (oko 6650 kuna), ali se na Amazonu može pronaći u više verzija. 


(Foto: Amazon)


Što kažeš na ovu jedinstvenu vrtnu kućicu? Mi se skroz možemo zamisliti u njoj - čitajući knjigu preko dana ili uživajući u čaši vina navečer!

Pročitaj još:

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.