Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Dekoracija stola važna je koliko i jelo na njemu. Inspiriraj se s nama i očaraj svoje goste

Raspareni tanjuri mogu odlično pristajati stolu, ako ih upariš nekim detaljem, a stare gramafonske ploče poslužit će kao cool podložak i zamijeniti stolnjak

Dekoracija stola važna je koliko i jelo na njemu. Inspiriraj se s nama i očaraj svoje goste

Bilo da se radi o običnim svakodnevnim večerama ili pak onim posebnim koje ćeš s ljubavlju pripremiti za prijatelje i svoju obitelj, dekoracija stola nešto je na što bi trebala obratiti pažnju. Kada govorimo o postavljanju stola za svaki dan, sitnice su sasvim dovoljne da vaša okupljanja oko njega, učine posebnima. Buketić svježeg cvijeća, lijepe salvetice ili posuđe, dat će ručku dozu svečanosti, a to je bitno. Ljudi se oduvijek okupljaju oko hrane, odnosno oko stola, no danas sve rjeđe.

Priznat ćeš da i ti  nerijetko sjedaš pred televizor ili laptop i jedeš, što nije dobra navika. Tijelo je nesvjesno da unosi hranu jer je mozak fokusiran na seriju koju gledaš ili na skrolanje po Facebooku. Osim toga, otuđuješ se od onih s kojima živiš, a hrana ti postaje samo gorivo koje treba ubaciti u organizam. Vrati joj mjesto koje zaslužuje. Bez nje ne bi mogla živjeti.

shimmer fallback


(FOTO: Pexels)

Izaberi najljepši stolnjak, bez obzira što je sredina tjedna, jedan običan dan, postavi tanjure, ubruse, pribor, vazu s cvijećem i okupi svoje ukućane oko stola. Jedite, razgovarajte, družite se. Uživajte u zajedničkim trenucima. Čak i ako si sama, postavi stol za sebe. Zaslužuješ to. Jelo treba blagovati, a ne samo "smazati".

Image

Znaš li koje je bilo najdraže jelo Audrey Hepburn? Imamo i recept


U nastavku ti donosimo najljepše dekoracije stolova koje smo pronašli na Instagramu. Od predivnog posuđa do sjajnih ideja kako ukrasiti stol za nedjeljni ručak ili neku, lijepu posebnu priliku. Ili iskoristiti pokoji detalj za običan četvrtak. Inspiriraj se i dobar tek!


Budi najbolja verzija sebe.
1/8
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.