Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Stvari su se zahuktale u 'Superparu': Verica i Meri su se posvađale

Iako se činilo kako se svi u 'Superparu' odlično slažu, novi dan donio je i nove odnose među natjecateljima

Budi najbolja verzija sebe.

Maksimilijan i Veronika svojom odlukom da izađu iz 'Superpara' zapravo su spasili Davora i Meri koji bi inače morali napustiti show. No, čini se kako najstariji par u kući i nema puno saveznika u kući, a sudeći prema atmosferi Meri i Davor najmanje se slažu s Vericom i Draganom.

Meri je zaključila kako se u kući stvaraju klanovi te da ih je Verica počela izbjegavati.

Meri je slavila rođendan i Davor joj je pripremio rođendansko iznenađenje- tortu i cvijeće te su pozvali ostatak natjecatelja da im se pridruže. No party nije prošao u najboljem raspoloženju. Naime, Verica i Dragan su kasnili na proslavu, pa zapravo i nisu bili na proslavi.

No, na proslavi je došlo do rasprave između Karmele i Anamarije jer je Meri rekla u smislu da je Anamarija tračala Karmelu. Anamarija se rasplakala i zvala Meri pred svima da je krivo protumačila njezine riječi.

No, poslije toga je razgovor između Verice i Meri prerastao u svađu. Verica je rekla Meri da se nada kako će u finalu svi ljudi shvatiti kakva je ona.

"Tebe su već shvatili. Već su te shvatili draga moja. Ti radiš manipulaciju", rekla je Meri Verici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Verica se poslije rasplakala.

"Ne mogu vjerovati da osoba od 50 godina, priča tako ružne riječi. Ja na to nisam navikla.Nisam navikla da me netko uvrijedi bez razloga", rekla je Verica.

"Lažeš. Nekulturna si i bezobrazna i manipuliraš s ovom djecom. Držiš im monologe od kojih ne mogu ništa naučiti. Samo ja, ja ja.. ", govorila je Verici Meri.

Uskoro su se u svađu uključili i Davor i Dragan koji su jedan drugome u prolazu dobacivali. A kako je to sve izgledalo, provjeri u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

'Superpar' prati od ponedjeljka do četvrtka u 21 i 15 na RTL-u i na PLAYU.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.