Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
'Ona je najiskrenija osoba u showu'

'Ona je najiskrenija osoba u showu': Karmela i Anamarija su izgladile sve nesuglasice

Nakon što su dan ranije imale raspravu Anamarija i Karmela, čini se odlučile su riješiti nesuglasice. N

Budi najbolja verzija sebe.

Naime, Karmela je na Merinom rođendanu došla do Anamarije i rekla joj da će sutra razgovarati o svemu jer ne želi kvariti Merin rođendan. Ispalo je da je Meri krivo prenijela neke informacije, pa se Anamarija rasplakala.

Karmela je otkrila kako je čula da je Anamarija za nju komentirala da se okreće kako vjetar puše,

"Jedina sam ti čuvala leđa", rekla je Karmela Anamariji u žaru rasprave.

"Poanta svega je bila ta da mi je Karmela draga, da mi je prirasla srcu, ali da zbog nekih svojih razloga ne može stalno biti samnom jer sam ja s nekim drugim ljudima i onda ja tu gubim taj osjećaj da smo povezane. Taj osjećaj bliskosti i bojim se da me ne povrijedi", objasnila je dan kasnije Anamarija.

"Nisam se osjećala najugodnije u grupi sa svim ljudima. Jer mi nije ugodno kraj jedne osobe u toj grupi i ja se automatski izoliram. Anamariji sam rekla da ćemo najrealniji odnos imati izvan kuće i izvan showa jer imam parove s kojima želim ostati dobra i izvan showa jer ne znamo što se sve sada događa i ne znamo tko kome jamu kopa", objasnila je Karmela.

"Ovo sve nema veze s time da se ona sad okreće i svima liže guzicu, ne. Ona je najiskrenija osoba ovdje u ovom showu i zato mi je bilo jako teško jučer jer je ispalo da sam je povrijedila, a znam kakav je to osjećaj", rekla je Anamarija pred Karmelom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Djevojke su nesuglasice izgladile zagrljajem.

'Superpar' prati od ponedjeljka do petka u 21 i 15 na RTL-u ili na PLAYU.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.