Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Superpar

Ismet nije prepoznao čak ni Azelmino donje rublje: 'Gaće koje je on našao su pamuk, ja to ne nosim'

Došlo je vrijeme da se na svoje partnere klade žene, a novi zadatak vrlo brzo je pokazao da muškarci ponekad jednostavno ne prepoznaju ono što im je svakodnevno 'pred nosom'.

Budi najbolja verzija sebe.

"Ovaj put muškarac mora pronaći njene stvari, spakirati ih u njen kofer i tek tada je prošao izazov", najavio je Enis današnji izazov koji je nazvao 'Spakiraj me'.

Dakle, muškarci su trebali prepoznati stvari svojih partnerica u pet minuta, a iako se to na prvu činilo kao lak zadatak - njihova nespretnost, neznanje i loše pamćenje razbjesnilo je ženski dio.

Među onima koji su podcijenili zadatak bili su i Azelma i Ismet.

Nakon što je Ismet spakirao Azelmin kofer, Azelma je došla u provjeru i počela vaditi iz kofera sve što nije njezino. Nakon što je izvadila gotovo sve stvari, Enis je iz šale upitao Ismeta: "S kim si ti spavao, majku ti tvoju?"

Ismet je pogriješio čak i kad je u pitanju bilo donje rublje pa je izabrao gaće koje nisu bile Azelmine. "One gaće koje je on našao su pamuk, ja to ne nosim", rekla je Azelma i dodala da ona ima ljepše gaće. "Ništa od mog veša ovdje nije bilo", rekla je.

Azelma se u Ismeta kladila sa svih 450 eura koliko imaju, ali nažalost, ni oni nisu prošli izazov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.