Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Marihuana u svijetu slavnih

Motaj, smotaj: Slavne dame koje su priznale da puše travu

Sve više zvijezda otvoreno govore o konzumaciji marihuane, a mi smo izdvojile nekoliko slavnih dama koje su priznale da zapale džoint s vremena na vrijeme

slavne žene trava.jpg
Foto: Profimedia

Usred sve veće popularnosti CBD-a u industriji zdravlja i ljepote i sve većeg napora prema legalizaciji marihuane koja se događa diljem svijeta, ponekad možemo zaboraviti da je konzumacija trave nekoć bila potajna aktivnost koja se skrivala od ostatka svijeta.

Dok su zagovornici medicinske marihuane bili pokretačka snaga u legalizaciji, jedna neočekivana kulturna sila je sve veći broj slavnih osoba koje puše travu (ili barem onih koji to priznaju).

Image
Ovisne o cigaretama

Nikad ne bi rekli, ali ove slavne dame i dalje puše

Slično kao što je modni svijet prihvatio travu, kada je konzumira netko tko se smatra relativno uspješnim, ona se često prikazuje kao lagana zabava, oblik brige o sebi ili jednostavno cool navika. Međutim, u slučaju kontroverze, vjerojatnije se koristi kao pokazatelj moralnog neuspjeha.

shimmer fallback

Bilo kako bilo i bez obzira na to što osobno misliš o travi, sve više zvijezda otvoreno razgovaraju o svojoj konzumaciji iste, a mi smo izdvojile nekoliko slavnih dama koje su priznale da zapale džoint s vremena na vrijeme.

Budi najbolja verzija sebe.
1/9
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.