Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Savjeti kako koristiti rukavice za piling

Najbolje je koristiti rukavice za piling namijenjene baš koži lica jer sadrže manje granula, a u nastavku pročitajte više o tome kako koristiti rukavice za piling

Savjeti kako koristiti rukavice za piling
Budi najbolja verzija sebe.

Upotreba pilinga u kućnoj njezi omogućiti će da smanjimo perutanje. Piling lica skida mrtve stanice koje su nakupljene u stratum corneumu (najgornji sloj kože), a nove stanice koje postaju vidljive nakon pilinga daju koži sjajan i blistav izgled. No, morate znati kako koristiti rukavice za piling.

Rukavice za piling, osim za lice,  koristite za masažu cijelog tijela kružnim pokretima, počevši od peta. Četke i slične proizvode za piling koristite za područja koja vam je teže dohvatiti, poput leđa, ramena i stražnjice.

Znate li kako koristiti rukavice za piling?

Grubim i naglim pokretima nećete učiniti ništa bolji piling nego ćete samo izazvati crvenilo i moguće iritacije.
Za piling lica koristite samo proizvode koji su namijenjeni njezi lica jer su nježniji od proizvoda za tijelo. Takve su rukavice za piling lica. Zato i morate znati kako koristiti rukavice za piling.
Bez pilinga koža lica postaje ugasla i izgleda starije,a hidratantni proizvodi se teže upijaju. Najbolje vrijeme za piling lica je ujutro, jednom ili dva puta tjedno. Kružnim pokretima utrljajte proizvod 30-ak sekundi, a zatim isperite mlakom vodom.

Pod tušem, nježno trljajte kožu s rukavicom za piling kako bi uklonili mrtve stanice. Kada osušite kožu, nanesite vašu kremu. Koristite jednom ili dvaput tjedno. to je najbolji način kako koristiti rukavice za piling.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.