Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Večera za 5 na selu

Razočarane i gošće i domaćica: 'Jako je neugodan osjećaj pokupiti pune tanjure sa stola'

Četvrti dan u 'Večeri za 5 na selu' kandidatkinje je u Zadru ugostila prodavačica Jasna, koja je pripremila morski jelovnik.

Jasna u kuhinji.PNG
Budi najbolja verzija sebe.

Gošće su istinski uživale u predjelu imena Lagano i fino i sve su komentirale kako je pašteta od orade savršenog okusa. Glavno jelo nije dobilo pohvale zato što jedna gošća ne voli ribu, druga ne voli škarpinu, trećoj je bilo gorko, četvrtoj kiselo… „Jako je neugodan osjećaj pokupiti pune tanjure sa stola, ali ne osjećam se neugodno jer ne znaju pravi okus te pašte. Znači, nije problem bio u jelu, nego više u njihovu neznanju“, rekla je domaćica koja je dobila tek 29 bodova.

shimmer fallback

Jasna je bila dobro raspoložena, bez imalo treme, dočekala gošće te ih ponudila aperitivima i zakuskom. „Bila je bez stresa, opuštena, doček je bio ugodan“, rekla je Vanja, a Lara dodala: „Nisam vidjela ni umor ni tremu, baš nas je veselo dočekala, prava domaćica!“

shimmer fallback

Domaćica je za predjelo poslužila paštetu od orade, a Renata koja ne voli ribu je rekla da sve voli probati. „Tekstura je izgledala savršeno i već sam znala da će okus biti famozan“, rekla je Lara koja je tražila još, a kad je Renata probala, i njoj se svidjelo. „Nije bio onaj izražen okus ribe“, objasnila je, a Martina je otkrila kako nikad nije jela paštetu od orade i da joj je bila fantastična. „Oduševljena sam“, hvalila je Martini domaćicu, a i Vanji je bila savršena.

shimmer fallback

Škarpinu s tjesteninom i crvenim umakom Jasna je poslužila za glavno jelo. „Falila mi je salata, bilo mi je nekako pusto“, rekla je Renata i dodala da riba nema fini okus, baš kao ni tijesto koje je pokupilo okus ribe. Lara je komentirala da ne voli škarpinu i smetala joj je gorčina, a domaćica joj je rekla da je to od viskija. „Čini se da alkohol nije ispario do kraja“, mislila je Lara. Najkritičnija je ponovno bila Vanja koja je rekla: „Meni je bilo i bljutavo i kiselo“ dok je Martini tijesto bilo žilavo i tvrdo.

shimmer fallback

Sultanovu sarmu Jasna je poslužila za desert. „Kremasto, šlag, kokos… nije po mom okusu iako obožavam slatko“, rekla je Vanja, a ni Martina nije bila oduševljena. „Svidjela mi se čokolada, a krema mi nije odgovarala“, rekla je, a Lara objasnila: „Krema je bila samo šlag i mislim da je to najveći problem.“ Renata: „Ne mogu reći da nije bio fin, ali da mi je bio 'njam, njam' - nije.“

shimmer fallback

Jedna od Jasninih unučica donijela je poklone za goste, a potom je stigla klapa Donat i svi su malo zapjevali. Martina i Renata su dale ocjenu osam jer im se nisu svidjeli glavno jelo i desert, baš kao i Lari kojoj je Jasnina večera bila između Vanjine i Martinine pa je dala ocjenu sedam, a najkritičnija opet je bila Vanja koja je dala ocjenu šest i rekla: „Predjelo je bilo savršeno, glavno jelo mi nije sjelo i desert nikako.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

U završnici zadarskog tjedna kuha Renata, a hoće li uspjeti skinuti Laru s trona - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.