Budi najbolja verzija sebe.
Adrenalinski turizam

Za sve avanturiste: Vodič kroz najbolje adrenalinske parkove u Hrvatskoj

Ako ovog ljeta tražiš nešto drugačiju zabavu, punu adrenalina i avanture u ljepoti prirode, predlažemo uživanje u adrenalinskom parku. Izdvojile smo neke od najboljih u Hrvatskoj

Adrenalinski parkovi iskustvo su nalik nijednom drugom. Obiteljima, ljubiteljima rekreacije na otvorenom i onima željnim drugačijeg iskustva nude aktivnu zabavu uživanja u prirodi, a s obzirom na sve veću popularnost adrenalinskih sportova i sličnih aktivnosti - adrenalinski turizam posljednjih se godina proširio i diljem cijele Hrvatske.

Od popularnog zip linea i visinskih poligona među stablima pa sve do paintballa, kayakinga, streličarstva i penjanja na umjetne stijene - aktivnosti dostupne u adrenalinskim parkovima toliko su bogate da će svatko pronaći nešto po svom ukusu. Osim toga, većina adrenalinskih parkova ima programe namijenjene svim uzrastima tako da su, osim u društvu, idealni i za uživanje s cijelom obitelji.

Ako trebaš pauzu od plaža i bazena ili jednostavno voliš avanture i želiš istražiti ljepote Lijepe naše i pritom se dobro zabaviti - u nastavku provjeri neke od najboljih adrenalinskih parkova u Hrvatskoj.

Budi najbolja verzija sebe.
1/10
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.