Budi najbolja verzija sebe.

Pod hitno ti je potreban detox odmor? Imamo 5 prijedloga

Ovo je naš izbor najboljih destinacija za digitalni detox u Europi

Budi najbolja verzija sebe.

U današnje doba svi smo 'hiperpovezani', bilo na poslu ili u osobnom životu. Tehnologija je oko nas je kad radimo, kada jedemo, kada odmaramo i vrijeme je da se u potpunosti isključimo na nekoliko dana.

Baš zbog toga otkrivamo ti savršene europske destinacije za pravo detox putovanje. Zapanjujući krajolici, sport, gastronomija i kulturne aktivnosti odvest će te daleko od tiranije mailova i društvenih mreža.

Pročitaj još:

Budi najbolja verzija sebe.

MONTE ISOLA

Ako želiš pobjeći od svakodnevne rutine, Monte Isola je mjesto za pravi digitalni detox. Monte Isola pravi talijanski biser, zelena planina koja se pojavljuje u središtu jezera Iseo. Posebno je u bilo koje doba godine, a krajolici su zapanjujući. Još jedna prednost je što su automobili zabranjeni i stanovnici mogu voziti samo motocikle. Posjetitelji mogu unajmiti bicikle kako bi otkrili 9,4 km dug otok. Operi sve svoje brige i zaroni u svježe, čisto jezero koje okružuje otok, koje su putnici iz cijelog svijeta ocijenili jednim od najromantičnijih odredišta u Europi.


  • Italija
Budi najbolja verzija sebe.

NACIONALNI PARK SOOMAA

Nema boljeg odredišta od Soomae u Europi da se izvučeš od sve tehnologije koja te svakodnevno okružuje. Bit ćeš uronjena u prirodu u jednom od najljepših nacionalnih parkova u Europi. Postoji mnogo stvari za raditi u ovom divnom okruženju kao što su vožnja kanuom usred šume, planinarenje ili promatranje životinja: ptica, jelena, divljih svinja, risova, vukova i medvjeda. Jedini razlog za korištenje telefona u Soomai je fotografiranje prekrasne prirode koja te okružuje.


  • Estonija

DOLINA SOČE

Diši duboko, živi, zaboravi na pritisak rada, brige svakodnevnog života, ostavi mobitel u ladici, skoči na  bicikl i budi zasjenjena uzvišenim krajolicima ove slovenske destinacije. Slikovita priroda doline čini je rajem za sportove na vodi na rijeci Soči (rafting, kajak, kanu, brzina, kanjoning, itd.), para-jedrilice, muharice, alpiniste, planinare i brdske bicikliste. Dolina Soče ima i Julijanski alpski botanički vrt; atraktivna je za prirodnjake i botaničare. Obilježene staze vode do brojnih prirodnih znamenitosti, kao što su kanjoni Soče i Tolminke te slap Kozjak.


  • Slovenija

TOURNUS

Ostavi kovčege i mobitel u hotelu i istraži čuda ove održive turističke destinacije. Lagano plovi rijekom, idi na vrhunsku vožnju biciklom ili jednostavno prošetaj kako bi otkrila tajne vinograda u ovoj divnoj francuskoj regiji. Uživaj u miru, degustacijama vina, opuštanju, blagostanju i čistoj sreći daleko od stresa, mailova i ureda! Otkrijte Tournus i uživaj u dahu svježeg zraka u destinaciji s naglaskom na lokalni i održivi razvoj.


  • Francuska

KÖNIGSEE

U južnom dijelu njemačke pokrajine Bavarske smjestilo se zaštićeno alpsko područje Nacionalni park Berchtesgaden, koje očarava posjetitelje rajskim krajolikom: bajkovitim brdima, planinarskim stazama, šumama i jezerima. Jedna je od njegovih čarolija i jezero Koönigssee, ili u prijevodu Kraljevsko jezero. Na ovom alpskom jezeru s kristalno čistom vodommožeš uživati u mirnim vožnjama brodom i posjetu šarmantnoj crkvi St. Bartholomä s vlastitim, pravim njemačkim pivskim vrtom.


  • Njemačka
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.