Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Ovi apartmani u Grčkoj dolaze sa skrivenim bazenom i savršenim pogledom

Wow, da nam je provesti godišnji u ovom savršenstvu!

Ovi apartmani u Grčkoj dolaze sa skrivenim bazenom i savršenim pogledom
Budi najbolja verzija sebe.

Imati bazen u hotelskoj sobi već samo po sebi zanči nezaboravan boravak, ali jedan hotel u Grčkoj svoje privatne bazene doveo je zbilja na novu razinu. 

Naime, gosti koji rezerviraju infinity apartman u hoteluDana Villas & Suites u selu Firostefani na Santoriniju imaju pristup privatnim bazenima koji su skriveni iza tajnih vrata.

Videozapis, koji je objavio jedan od gostiju ovog apartmana iz snova, prikazuje kako točno izgleda soba, zajedno s bazenom i savršenim pogledom na zalazak sunca i beskonačno more:


Skriveni ulaz čini kao da je bazen (koji se pojavljuje na tradicionalnim bijelim zidovima iza prozorskih vrata) slatka mala tajna. No vrhunac bazena zapravo je vani. Bazen završava na vanjskom balkonu gdje gosti mogu uživati u privatnom, neusporedivom pogledu na ocean, okolni grad i poznate romantične zalaske sunca u Santoriniju.


Svi bazeni u hotelu su grijani, imaju slapove i imaju potpuno prilagodljivo osvjetljenje. Čak i ako nemaš sobu s privatnim bazenom, sve sobe hotela Dana Villas i Suites imaju veičanstven pogled na ocean. To je zato što su sve hotelske kolekcije studija i apartmana smještene na rubu litice. Iako je objekt u pješačkoj udaljenosti od lokalnog gradskog trga, mjesto na litici pruža gostima miran osjećaj privatnog utočišta. Gosti hotela također imaju pristup velikom bazenu od 750 četvornih metara, baru pored bazena, vanjskoj hidromasažnoj kadi te restoranu i terasi s pogledom na ocean. 


E, sad ona loša vijest: Infinity apartmani kreću se po cijeni od 650 eura po noćenju (cca 4800 kuna), a iako trenutno možemo samo sanjati o ovakvom odmoru - i snove je lijepo imati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.Što ti kažeš na ovo savršenstvo?

Pročitaj još:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Image

10 najljepših romantičnih destinacija za medeni mjesec u 2019.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.