Budi najbolja verzija sebe.
Za najljepše fotke na feedu

Top 'Instagram' lokacije u Hrvatskoj koje želimo posjetiti ovog ljeta

Ako si u potrazi za savršenom Instagram fotkom, Hrvatska krije najljepše lokacije, a evo i koje već ovog ljeta možeš posjetiti

Hrvatska nas svojim ljepotama oduševljava iz dana u dan, a Instagram je mjesto broj jedan na kojem tražimo i otkrivamo nove lokacije u Hrvatskoj koje želimo posjetiti. Instagram je danas društvena mreža prva po važnosti kada je riječ o objavljivanju prekrasnih fotografija, a nerijetko nam baš fotografije iz Lijepe Naše najviše "zapnu" za oko i odmah poželimo posjetiti to mjesto kako bismo i mi imali takvu fotografiju na našem Instagram feedu.

Prošle je godine bilo nekoliko lokacija koje su postale pravi "Instagram hit" - od ljuljačke na Rtu Kamenjak koja podsjeća na Bali pa sve do prekrasnih plaža, poput one u Brseču. Ove godine, tu su i neke nove lokacije koje smo tek nedavno otkrili, ali i neke stare na koje smo pomalo zaboravili. Ukratko, u potrazi za savršenom Instagram fotkom možeš se uputiti na nekoliko mjesta diljem Hrvatske, a mi smo izdvojile neka najljepša.

Budi najbolja verzija sebe.
1/9
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.