Budi najbolja verzija sebe.

Istra je ove godine najpoželjnija destinacija, a mi smo pronašle tri najbolje plaže za fotkanje

Volimo autentična mjesta koja u nama bude znatiželju i oslobađaju kreativnog Instagram genija

Budi najbolja verzija sebe.

Obala Istre poznata je po plažama s plavim zastavicama, a osim izuzetne čistoće mora, odlikuju je i skriveni prirodni dragulji. 

Zatoni, rtovi, plaže u kamenu ili slikovite uvale omogućuju Istri sve bolju turističku sezonu, a osim turista neobuzdani i divlji izgled prepoznaju i zaljubljenice u Instagram. Tako se na društvenim mrežama već mogu pronaći neodoljive fotografije i brojne istarske plaže ovjenčane borovima, maslinama i kamenom. 

Stoga smo odlučile saznati koje su to najfotogeničnije plaže koje ne smiješ zaobići ako te put vodi prema Istri!

1. Plaža Karpinjan, Novigrad

Plaža Karpinjan obuhvaća oko 500 metara obale u divljoj uvali sjeverno od romantičnog gradića. Obala je šljunčana i uređena, ali još uvijek ima manjih plaža koje su zadržale svoj divlji izgled i stjenovit ulaz u more. Ovo je idealno mjesto za avanturistice koje žele otkriti nešto novo!


2. Plaža Kanegra, Umag

Plaža Kanegra bogata je tipičnim istarskim krajobrazom. Osim što ju krasi istinski netaknuta priroda, napunit ćeš baterije kao nikada prije.

P.s.: Odlična stvar je što u blizini možeš kušati i razne sorte istarskih vina!

Budi najbolja verzija sebe.


3. Karigador, Brtonigla

Ova stjenovita plaža osim što odiše pravom pustolovinom, slobodom i divljinom nosi plavu zastavicu i pravo je remek djelo prirode. Na ovoj plaži biti ćeš prava sirena, a možeš uživati i u hladovini gustih šuma.


Pročitaj još:

Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.