Budi najbolja verzija sebe.
Poveži se s prirodom

Pronašle smo najljepše glamping destinacije za odmor iz snova

Glamping ili glamuroznija verzija kampiranja posebno je popularan u posljednjih nekoliko godina, a mi smo pronašle nekoliko prekrasnih glamping šatora diljem Lijepe naše

Za sve one koji se ježe na samu pomisao kampiranja u prirodi, ali i za one kojima je klasičan smještaj u apartmanima ili hotelima previše običan i žele se okušati u pomalo drugačijem odmoru - tu je glamping, pojam koji je u posljednjih nekoliko godina postao vrlo popularan.

Glamping dolazi od riječi "glamorous" (eng. glamurozan) i "camping" (eng. kampiranje), a označava, kako sama riječ govori, glamurozniju verziju kampiranja, s najrazličitijim sadržajima i uslugama koje obično ne bismo povezali s "tradicionalnim" kampiranjem. Glamping je u posljednje postao posebno popularan među turistima koji traže luksuz hotelskog smještaja, uz dozu eskapizma i avanturističku rekreaciju kampiranja, a čak se i Hrvatska može pohvaliti s nekoliko odličnih glamping lokacija.

Od Paga i Velog Lošinja pa sve do Istre i Like, i kod nas se kriju neobični resorti koji nude glamping šatore u kojima ćeš zaista doživjeti odmor iz snova i povezati se s prirodom, a na Airbnb-u smo pronašle njih nekoliko koji su nas oduševili.

Budi najbolja verzija sebe.
1/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.