Budi najbolja verzija sebe.
Plavo more i skrivene špilje

Galebove stijene nezaobilazna su lokacija ako putuješ u Istru

Bilo da si ljubiteljica adrenalina i skakanja u more, ili jednostavno tražiš plažu koja je malo drugačija od drugih, Galebove stijene savršen su izbor za tebe

Budi najbolja verzija sebe.

Kada pomislimo na plažu, prva asocijacija nam je šljunak ili pijesak i lijep ulaz u more. To je opis tipične plaže, kakvih na Jadranu ima na svakom koraku, no ako si u potrazi za plažom koja nije poput svih ostalih, kreni put Istre.

Osim poznate plaže Rt Kamenjak u Premanturi, koja je omiljeno ronilačko odredište i plaža za sve ljubitelje adrenalina i skakanja u more, Istra krije još jednu sličnu plažu koja je sve samo ne tipična plaža, a vrlo je slična Kamenjaku. Riječ je o Galebovim stijenama, jednoj od najljepših lokacija u Istri.

Budi najbolja verzija sebe.

Kao što i sam naziv govori, Galebove stijene stjenoviti su zaljev s bistrim, plavim morem i popularno su mjesto za sve turiste koji krenu u Istru. Nalaze se na svega 10 minuta vožnje od Pule, nedaleko od nekadašnje vojarne, a do njih vodi kratak šumski put.

Na samom vrhu stijena nalazi se borova šuma, koja je kao stvorena za sve koji vole uživati u hladu na plaži, a nekoliko metara od šume započinju stijene, s kojih se vrlo lako može spustiti do mora, a oni najhrabriji mogu se okušati u skakanju.

Budi najbolja verzija sebe.

Prekrasne bijele stijene koje strše iz mora pružaju dovoljno zabave i adrenalina ljubiteljima skokova u vodu s velikih visina - brojni turisti ovdje dolaze skakati s litica, roniti, ali i kupati se ili "kajakariti" u jednoj od nekoliko špilja koje ova prekrasna plaža krije.

Ukratko, Galebove stijene obavezna su lokacija koju moraš posjetiti ako se uputiš u Istru - sigurne smo da će te oduševiti.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.