Budi najbolja verzija sebe.

Čarobne drvene kućice u kojima bismo voljele provesti zimu

Zimski odmor iz snova

Zimsko razdoblje divan je period, a ako si u potrazi za bijegom od gradske gužve i vreve, danas za tebe imamo odličan prijedlog.

Kad je riječ o odmoru, svima nam najčešće na pamet pada ljeto, sunce i more. Ipak, i zima ima svoje čari, a priroda je tijekom ovog perioda zaista prekrasna, osobito negdje u planinama gdje ima snijega.

Odmor u drvenim kućicama koje se nalaze negdje duboko usred šume ili planine postaje sve traženiji jer su ljudi sve više željni mira i tišine. Diljem Europe, ali i Hrvatske, mogu se pronaći prekrasne drvene kolibe koje nude sve što ti je potrebno za kvalitetan odmor.

Većina ovih kućica smješteno je u bajkovitim krajolicima, okružene su prirodom i mogu se iznajmiti. Odmor u prirodi omogućiti će ti da se opustiš i da zaboraviš na sve svoje brige i probleme. Osim toga, možda nije loša ideja i ovdje provesti blagdane ili pak dočekati Novu godinu.

Bez obzira na to odlučiš li otići sama, s partnerom ili prijateljima, u ovim ćeš kućicama sigurno kreirati neke nezaboravne uspomene. Neke od naših prijedloga pogledaj u nastavku.


Foto: Unsplash, Instagram, Airnb

Budi najbolja verzija sebe.
1/7
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.