Budi najbolja verzija sebe.

Čarobne drvene kućice u kojima bismo voljele provesti zimu

Zimski odmor iz snova

Budi najbolja verzija sebe.

Zimsko razdoblje divan je period, a ako si u potrazi za bijegom od gradske gužve i vreve, danas za tebe imamo odličan prijedlog.

Kad je riječ o odmoru, svima nam najčešće na pamet pada ljeto, sunce i more. Ipak, i zima ima svoje čari, a priroda je tijekom ovog perioda zaista prekrasna, osobito negdje u planinama gdje ima snijega.

Odmor u drvenim kućicama koje se nalaze negdje duboko usred šume ili planine postaje sve traženiji jer su ljudi sve više željni mira i tišine. Diljem Europe, ali i Hrvatske, mogu se pronaći prekrasne drvene kolibe koje nude sve što ti je potrebno za kvalitetan odmor.

Većina ovih kućica smješteno je u bajkovitim krajolicima, okružene su prirodom i mogu se iznajmiti. Odmor u prirodi omogućiti će ti da se opustiš i da zaboraviš na sve svoje brige i probleme. Osim toga, možda nije loša ideja i ovdje provesti blagdane ili pak dočekati Novu godinu.

Bez obzira na to odlučiš li otići sama, s partnerom ili prijateljima, u ovim ćeš kućicama sigurno kreirati neke nezaboravne uspomene. Neke od naših prijedloga pogledaj u nastavku.


Foto: Unsplash, Instagram, Airnb

Budi najbolja verzija sebe.

Bohinj, Slovenija

U susjednoj Sloveniji, nalazi se ova prekrasna drvena koliba, smještena na mirnom i osamljenom položaju Triglavskog nacionalnog parka na 1340 m nadmorske visine. Kućica je okružena divljinom i netaknutom prirodom, s pogledom na planine iznad Bohinjskog jezera i južne Julijske Alpe. 

Budi najbolja verzija sebe.Airnb

Transilvanija, Rumunjska

Ako si u potrazi za malo mistike, razmisli o odmoru u Transilvaniji. Ova drvena kuća smještena je  u prirodi i okružena prekrasnim pogledom na planine.

Airnb

La Thuile, Italija

U ovu priličnu luksuznu kolibu može se smjestiti do 11 ljudi, a nalazi se u blizini skijališta. Objekt ima četiri spavaće sobe i četiri kupaonice, te prostranu dnevnu sobu u kojoj se svi mogu družiti, a poseban ugođaj u prostor unosi veliki kamin. 

Val d’Herens, Švicarska

Ovo čarobno skroviše nalazi se usred planina, a veliki prozori pružaju veličanstven pogled. Unutrašnjost je uređena kombinacijom modernog i tradicionalnog stila, a izmjenjuju se rustikalni i luksuzni detalji. 

Kvalsund, Norveška

Želiš li uživo gledati polarno svjetlo, posjeti Novreškoj je odličan izbor. Ova prekrasna drvena kuća smještena je u Arktičkom krugu, a pokraj nje se nalazi i sauna te hidromasažna kada. 

Casa Nube, Gorski Kotar

Luksuzna drvena vila odnosno kuća za odmor nalazi se u mjestu Hlevci, u Gorskom kotaru. Okružena je borovim šumama i netaknutom prirodom, a mnogo je pažnje posvećeno i uređenju samog interijera u kojem prevladavaju prirodni materijali i minimalistički način uređenja.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.