Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Savršen bijeg

Bistrica Cottage – bajkovita kućica kraj rijeke za odmor u netaknutoj prirodi

Ova je vila savršen izbor za ljubitelje odmora u netaknutoj prirodi, a nudi sve što je potrebno za ugodan odmor i relaksaciju

f808fe26-c336-469b-aeac-a13c14891a31.webp
Foto: Airbnb
Budi najbolja verzija sebe.

Radi pandemije koronavirusa, u proteklih godinu dana više smo se fokusirali na putovanja unutar naše zemlje koja je mala, ali obiluje prirodnim ljepotama koje se isplati istražiti. Hrvatska je u turističkom smislu zaista atraktivna, a osim predivnog mora, ima i planine, šume, rijeke i jezera.

Image
Bijeg u prirodu

Fužine su savršena destinacija za vikend izlet

Ako si u potrazi za idealnom destinacijom za bijeg od gradske vreve te voliš mirni odmor u prirodi, Bistrica Cottage je mjesto koje bi te moglo očarati baš kao što je očaralo i nas kada smo je ugledali.

Smještana u Karlovačkoj županiji, u naselju Gornje Dubrave, Bistrica Cottage je lokacija koja će oduševiti svakoga tko voli odmor u prirodi. Pokraj same kućice nalazi se kristalno čista rijeka Bistrica koja svojim žuborenjem dodatno obogaćuje iskustvo odmora u prirodi, a okružena je gustom šumom i zelenilom. Zbog predivne prirode koja okružuju ovu šarmantnu vilu, osjećat ćeš se kao u bajci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Nekoć je ovo bila mlinarska kuća koja je obnovljena u atraktivnu kuću za odmor, uređenu u tradicionalno-rustikalnom stilu. Nalazi se na izoliranoj lokaciji i nudi privatnost za kojom danas toliko čeznemo.

Što se samog smještaja tiče, u ovoj vili pronaći ćeš sve što ti je potrebno za ugodan i opušteni odmor. Možeš se relaksirati u hidromasažnoj kadi, a dostupni su i bicikli koji su savršen izbor za sve one koji vole aktivniji odmor te istraživanje prirode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Bistrica Cottage od Karlovca je udaljena samo 31 km i nudi zaista sve što ti je potrebno za savršen i nezaboravan odmor u predivnoj prirodi.  

Foto: Airbnb, Instagram

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.