Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Predivna ideja ovog doma za starije i nemoćne uljepšala nam je tjedan

'Prijatelj preko pisma' naziv je plemenite akcije kojom obiteljski dom za starije i nemoćne 'Noni' želi proširiti božićni duh i svojim korisnicima uljepšati ovo izazovno vrijeme u kojem se svi nalazimo

Predivna ideja ovog doma za starije i nemoćne uljepšala nam je tjedan
Budi najbolja verzija sebe.

Napokon smo ušli u prosinac, mjesec božićnog veselja i darivanja, ali i posljednji mjesec u ovoj neuobičajenoj i izazovnoj godini. Zbog svima pozante situacije i pridržavanja epidemioloških mjera, ovaj Božić definitivno će biti drugačiji od svih drugih dosad

To posebno znaju korisnici domova za starije i nemoćne koji su se morali prilagoditi novim vremenima. Neki od njih svoje najbliže nisu vidjeli mejsecima, baš kao ni oni njh.

Upravo zato je obiteljski dom za starije i nemoćne 'Noni' iz Zagreba pokrenuo hvalevrijednu inicijativu 'Prijatelj preko pisma' i svojim korisnicima odlučio uljepšati božićno vrijeme. 

"Božić je vrijeme darivanja u kojem prevladavaju osjećaji iščekivanja, nade i čežnje. Naši korisnici prilagodili su se ovim novim izazovnim vremenima, ali pridržavanje epidemioloških mjera ne znači da nisu u mogućnosti upoznati nove prijatelje", piše na početku njihove objave na Facebooku. 

"Zato molimo sve naše pratioce, ali i vaše mame, tate, bake, djedove, sinove i kćeri, ma recite svima koje poznajete - da nam pošalju pismo!"

Korisnici ovog doma predstavili su se na komadu papira i rekli nekoliko riječi o sebi, a iz doma pozivaju sve koji su pronašli zajedničku temu s nekima od njih, da im pošalju pismo i napišu koju motivirajuću riječ i lijepu želju za ovaj Božić. Čak i da ne znaš o čemu bi pisala, možeš poslati neki crtež ili božićnu čestitku (na Obiteljski dom Noni - za *ime korisnika*, Črna voda 24a, 10 000 Zagreb, Hrvatska) jer svaki mali znak pažnje je dobrodošao.

U nastavku prenosimo objavu doma u cjelosti, kao i fotografije korisnika koji već čekaju prva pisma

?? ?????????????????? ?????????? ?????????? ?? Božić je vrijeme darivanja u kojem prevladavaju osjećaji iščekivanja, nade i čežnje. Naši...

Objavljuje Obiteljski dom za starije i nemoćne "Noni"Subota, 5. prosinca 2020.Ne znamo za vas, ali nas je ova ideja u potpunosti raznježila i uljepšala nam cijeli tjedan, a budući da je objava u samo dan i pol podijeljena više od tisuću puta, ne sumnjamo da će poštanski sandučić ovog doma biti pun!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.