Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Knjiga tjedna

Povijesni roman o izgubljenoj i ponovno pronađenoj ljubavi

Drugi roman nagrađivane spisateljice Ione Gray Kao treptaj u noći u kojem virtuozno slika britansko društvo između dva svjetska rata

Žena čita
Foto: Unsplash
Budi najbolja verzija sebe.

Iona Grey, britanska spisateljica koja je svojim debitantskim romanom Pisma izgubljenoj ljubavi osvojila srca čitatelja diljem svijeta. Kao treptaj u noći njezin je drugi roman u kojem virtuozno slika britansko društvo između dva svjetska rata.

Selina Lennox pripadnica je zlatne mladeži, a život joj je vrtlog zabava i ludih noćnih provoda. Novinari je progone dok ona vječito balansira na rubu skandala, sve vrijeme bježeći od života koji su joj odredili roditelji. Lawrence Weston siromašan je slikar koji jedne noći uleti u Selininu orbitu i više je ne može pustiti, premda je sve vrijeme svjestan da mu je ona zapravo nedostižna. Ali Selina se snažno zaljubljuje u Lawrencea, maštajući o životu ispunjenom istinskom srećom.

No kad se dogodi tragedija u kojoj strada njezina najbolja prijateljica, Selina umjesto ljubavi odabire sigurnost. Obuhvaćajući razdoblje od dva desetljeća te burne promjene u britanskoj povijesti u predvečerje Drugog svjetskog rata, Kao treptaj u noći Ione Gray epski je roman o strasti, boli i gubitku.

shimmer fallback

Uvez: Meki uvez

Izdavač: Znanje d.o.o.

Dimenzije: 15x22,8

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Cijena: 119,00 kn

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.