Budi najbolja verzija sebe.
Žene koje trče s vukovima

Nesalomljive: Ovo je 5 karakteristika snažnih žena

Čak i ako padnu, žene ratnice ustat će, obrisati sa sebe prašinu i nastaviti uzdignute glave. Dobra vijest je da svaka od nas u sebi ima ovu snagu- samo je trebamo osvijestiti

Sve im se divimo i u njima vidimo uzore - jake i hrabre žene koje s obje noge čvrsto stoje na zemlji. Kad dođu životne oluje, one su kao stabla, vjetar im njiše grane i trga lišće, ali ništa ih ne može polomiti.

Biti mentalno stabilan svakako je velika prednost - mnogo je lakše proći kroz konflikte, kompleksne situacije i životne nedaće kada su naša "leđa uspravna".

Žene koje malo toga može pogoditi nisu bezosjećajne, niti to znači da svoje emocije guraju pod tepih. One se izravno suočavaju s problemima, rješavaju ih i nastavljaju dalje. Svjesne su toga da, kad nas zadesi nevolja, kukanje i samosažalijevanje nisu ni od kakve koristi - baš naprotiv, oduzimaju energiju koja nam je potrebna za borbu. Snažne žene fokusiraju se na poteškoću i onda traže rješenja. Povremeno se boje kao i svi mi ostali- nitko nije imun na strah - ali unatoč tome one skaču u vodu.

Budi najbolja verzija sebe.
    Žena je kao vrećica čaja – nikad ne znaš koliko je jaka, sve dok ne završi u vrućoj vodi. Eleanor Roosevelt


Jake žene vrlo često su na noge podigle jednako snažne majke - male djevojčice u svojoj mami vide najveći uzor, a ako je ona snažna, po svoj prilici i djevojčica će odrasti u ženu-ratnicu.


Ove nevjerojatne žene izuzetno su privlačne - a boje ih se samo oni koji se osjećaju ugroženi njihovom snagom i veličinom. Kada upoznaš snažnu ženu, primijetit ćeš kako je krase ove osobine:

1/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.