Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Ništa bez dobrog frizera

Wow! Nikolina Pišek je pokrenula zanimljiv izazov na društvenim mrežama

Nakon što je i ove subote oduševila u stylingom i cijelim lookom u spektakularnom showu 'Masked Singer', Nikolina Pišek fanove je izazvala na zanimljiv izazov- 'Kako izdržati sedam dana bez odlaska frizeru i izgledati super'

Nikolina Pisek.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Nikolina Pišek prošle subote je u trećoj emisiji showa 'Masked Singer' zablistala u žutoj haljni s potpisom slavne dizajnerice Stelle McCartney. Za svaku emisiju Nikolina i drugačiju frizuru i make up. Ovaj put, svoju prekrasnu kosu je nakovrčala i čini se da je to bio još jedan pun pogodak. Naime, i sama Nikolina je očito jako zadovoljna frizurom i oduševljenje je odlučila podijeliti s fanovima koji je prate na društvenim mrežama.

 "Ono kada ti je kosa fantastična i tri dana nakon feniranja. Otvaram sedmodnevni izazov: Kako izdržati sedam dana bez odlaska frizeru i izgledati super?", napisala je Nikolina i podijelila fotografije, na kojima se doista vidi kako joj je frizura postojana.

I ne nije stala samo na tome, i dan kasnije, i to kako kaže "unatoč treningu, vjetru i kiši", Nikolinina frizura je i dalje odlična.

Jedva čekamo vidjeti kakvu će frizuru Nikolina imati ove subote u velikoj live emisiji 'Masked Singera' gdje će se ovaj put predstaviti maske iz B skupine- odnosno Kraljica, Joker, Pantera, Vrtni patuljak i Tovar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.