Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

'Masked Singer' : Svi se pitaju je li ispod maske Mede Zoran Šprajc, a on im je odgovorio u svom stilu

I dok s nestrpljenjem očekujemo subotnji spektakl uživo gdje ćemo ponovno gledati nastupe Mede, Banane, Flaminga, Čudnovišta i Leptira, top tema je svakako nagađanje kako se ispod maske krije popularni voditelj i urednik Zoran Šprajc

Medo.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Ove subote u spektakularnom showu 'Masked Singer' koji počinje u 20 i 15 na RTL, ponovno ćemo imati priliku gledati nove nastupe maski iz grupe A. Tako će gledatelji moći uživati u izvedbama Mede, Banane, Flamingice, Čudnovišta i Leptira. A tko to tamo pjeva ispod maski, top je tema mnogih Hrvata. Nakon prve emisije, neki su zakjučili kako se ispod maske veselog Mede krije Zoran Šprajc.

A popularni voditelj i urednik emisije 'Stanje nacije' na RTL-u, prokomentirao je nagađanja u svom stilu. Na društvenoj mreži, Šprajc se našalio na svoj račun.

Objavio je fotografiju sebe i kartonskog Mede te dodao:I stina, stvarno sličimo. Osim što umjesto kravate on nosi zlatni lanac.

A tko će ove subote dobiti najviše, odnosno najmanje glasova te tako napustiti show 'Masked Singer' odlučuju gledatelji svojim glasovima, a upravo glasovanjem jedan sretnik ili sretnica svake subote može osvojiti 3000 eura na Mastercard kartici OTP banke.

Tko će gledatelje oduševiti ove subote, provjeri u 20 i 15 na RTL-u, a s nama u anketi podijeli svoje mišljenje tko bi se mogao kriti ispod maske zabavnog Mede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.