Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Težak razgovor jednog farmera i kandidatkinje: ‘Ne razumijem te, totalno si mi fejk’

Došlo je vrijeme da Suzana i Hrvoje iskreno porazgovaraju o svom odnosu, a kako je rasprava završila, provjeri danas u 21:25 u 'Ljubav je na selu '

Hrvoje i Suzana najava.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Sve što se želi sakriti u dubine, kad tad mora isplivati na površinu. U Međimurju bi mutne vode valjalo razbistriti pa je Dragoljub odlučio povesti cure na pecanje. "Drago mi je što je Ljiljana upecala ribice", komentirala je Jasminka. Napetosti na pecanju bilo je jako puno, posebno između Ljiljane i Smiljane koja je prozvala Ljiljanu privilegiranom. "To je totalno bolesno", uzvratila je Ljiljana.

Ivanu, s druge strane, na imanju vlada idila. Ima oči samo za Donu, no i s ostalim djevojkama je mladi farmer u idiličnim odnosima. U svojoj radioni uposlio je djevojke, a najbolje se snašla Gabrijela. Ipak, Ivan prije svega oči ima samo za Donu.

Uzbudljivo je i kod Milka, koji je s damama ručao na imanju u prirodi. "Što se tiče atmosfere koju nam priređuje na farmi, ja uživam", komentirala je Jasna Milkov trud. Bilo je i plesa i veselja, što se ne može reći za Hrvojevu farmu.

Suzana i Hrvoje imali su iskren razgovor, farmerica je Hrvoju poručila: 'Ne razumijem te, totalno si mi fejk'. Njihov razgovor nastavio se u žustrijem tonu, postavljeno je i jako veliko pitanje, a kako je u konačnici završila njihova rasprava, pogledaj u 'Ljubav je na selu' od 21.25 na RTL-u! Emisiju možete pogledati i na PLAYU.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.