Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Snickers zobena kaša - doručak s kojim ne možeš pogriješiti

Doručci ne moraju biti dosadni, a dokaz tomu je i ova zobena kaša s okusom omiljene Snickers čokoladice koja je ukusna koliko i zdrava

Snickers zobena kaša - doručak s kojim ne možeš pogriješiti
Svatko od nas se barem jedno jutro u tjednu nađe u dilemi i ne zna što bi za doručak. Zobena kaša postala ti je dosadna, a i jaja u svakoj varijanti ti je već dosta. Srećom, najveća prednost zobene kaše je njezina svestranost, a mi smo pronašle recept s kojim ne možeš pogriješiti. Zobenu kašu u ovom ruhu još sigurno nisi probala, a riječ je o zobenoj kaši s okusom Snickersa. Ova, mnogima omiljena čokoladica, sada se može jesti i za doručak i to u obliku ukusne i zdrave kaše koju možeš napraviti sa svega nekoliko sastojaka. Glavne zvijezde ovdje su (osim kaše) tamna čokolada i kikiriki, a u nastavku pronađi recept koji će te, sigurne smo, osvojiti na prvu.
Budi najbolja verzija sebe.

Sastojci

400 ml bademovog mlijeka
60 g zobenih pahuljica
1 žlica kakaa u prahu
2 žlice maslaca od kikirikija
20 g nasjeckanog nesoljenog kikirikija
1 red tamne čokolade, nasjeckane na komadiće

Priprema

01.

Bademovo mlijeko stavi u lonac zajedno sa zobenim pahuljicama i kakaom u prahu. Zakuhaj i smanji vatru te pusti da se krčka oko 5 minuta uz redovito miješanje.

02.

Zobene pahuljice stavi u zdjelicu, a na njih dodaj maslac od kikirikija i sve pospi nasjeckanim kikirikijem i tamnom čokoladom.

N.B.
14.8.2022.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.