Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Složenac iz pećnice s krumpirom i celerom

Složenac iz pećnice s krumpirom i celerom
Budi najbolja verzija sebe.

Sastojci

0 kom 100 g kobasice 600 g krumpira 500 g celera 2 mlada luka 1 veliki režanj češnjaka začini: listovi peršina, origana, ružmarin, estragon po želji 50 g lješnjaka 500 ml of Alpro rižinog vrhnja za kuhanje 1 limun muškatni ora&scaro

Priprema

01.

1.Prethodno zagrijte pećnicu na 200° C i namastite tepsiju margarinom. U Alpro rižino vrhnje za kuhanje dodajte drobljeni češnjak, naribanom koricu i cijeđeni sok pola limuna te 4 velike žlice svježe nasjeckanih začina. Začinite muškatnim oraščićem, soli i paprom po želji. 2.Mladi luk narežite na male komadiće, krumpir na četvrtine i celer na kockice od 1,5 cm. U tepsiju složite celer, krumpir, narezanu kobasicu i komadiće mladog luka. Popaprite po želji. 3.Sve prelijte pripremljenim umakom od Alpro rižinog vrhnja za kuhanje i dobro promiješajte da se sastojci sjedine. Pecite u pećnici 35 do 40 minuta. Kad je povrće pri kraju posipajte sve sitno sjeckanim lješnjacima. 4.Pecite narednih 10 do 15 minuta dok povrće posve ne omekša. Poslužite toplo.

žena.hr
5.7.2019.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.