Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Pronašle smo adventski prozorčić koji moraš posjetiti ovih dana

Ekipa Lažnog Svjedoka pripremila je delicije kojima ćete teško odoljeti, a sve vođeni mišlju o nezamislivosti prosinca bez božićnih mirisa i okusa

Pronašle smo adventski prozorčić koji moraš posjetiti ovih dana
Budi najbolja verzija sebe.

Nedavno otvoren restoran u samom srcu Zagreba, oduševio je brojne posjetitelje. Casual bistro & bar Lažni Svjedok, uspješno spaja ukusnu hranu i druženja, a opuštena i primamljiva atmosfera, također razlozi radi kojih se zadovoljni gosti ponovo vraćaju. Prosinac je inače, u „normalnim“ uvjetima, idealan mjesec za ugostiteljske objekte. Ljudi većinu vremena provode u gradu, družeći se s obitelji i prijateljima te isprobavajući zimske specijalitete. Ovaj Božić i Novu godinu, vjerojatno ćemo dočekati na drugačiji način ali s druge strane, važno je uživati u svakom danu, malim stvarima i pokušati se prilagoditi.

shimmer fallback


Kako Advent ne bi postao u potpunosti otkazan i ukraden, neki su se pobrinuli da barem dijelom svoje ponude, pokušaju vratiti čar ovog – većini omiljenog razdoblja. Lažni Svjedok je pripremio božićni prozorčić koji je nalazi u Amruševoj 1 na Zrinjevcu i radit će svaki dan od 11 sati ujutro do 22 sata navečer. U ponudi se nalaze 100% juneći burgeri te oni od srnetine pa sve do sendviča od bunceka, kobasa s dinstanim zeljem i prilozima u pecivu. Ukoliko ste ljubitelj jela „na žlicu“, onda ćete sigurno uživati u izvrsnom gulašu od vepra. Slatkoljupci neće odoljeti palačinkama s orasima, bademima ili onima koje su okupane u prezli i vrhnju.

shimmer fallback


Što se tiče toplih napitaka, definitivno se izdvaja kava s okusom bundeve, razne vrste toplih čokolada i neizostavno kuhano vino i rakije, koje će ugrijati i one najzimogroznije.

shimmer fallback


Lažni Svjedok, kreiran je po konceptu kvalitetnog, kreativnog i cjenovno prihvatljivog tanjura, koji je uvijek baziran na domaćim i pomno odabranim namirnicama. Adventska ponuda nastala je kako bi građani ovih dana, koji glase za najljepše dane u godini, mogli doživjeti božićnu čaroliju.

shimmer fallback


Amruševa 1 na Zrinjevcu, mjesto je na kojem će vas neodoljivi tradicionalni okusi s pokojim modernim dodatkom, podsjetiti na sve ono što nam svima nedostaje i na taj način, nadomjestiti uzbuđenje i radost prosinca.

shimmer fallback

Foto: Danijela Kušec

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.