Završene pripreme za odlazak na Svjetski kulinarski kup u Luksemburgu - najveće kulinarsko natjecanje na svijetu. Kuhare bodrila i glumica Doris Pinčić.
Predjelo - duet romba i sabljarke obogaćen školjkama i rakovima na kompotu od rajčice s umakom od bijelog vina; glavno jelo - kombinacija janjećeg i srnećeg karea poslužena s dva umaka, mladim povrćem i punjenim tijestom; desert - mousse od bijele i mliječne čokolade s pralinom od lješnjaka, voćnim sladoledom i culiem od maline. Ovo je meni kreiran na završnom treningu u Falkensteiner Hotelu Adriana, kojim će se naši kuhari predstaviti u Luksemburgu.
“Baš nam je trebalo malo se maknuti od svakodnevnih obaveza, a Adriana je idealna za odmor i uživanje. Drago mi je da sam kušala jela kulinarske reprezentacije, odlična su, posebno glavno jelo koje me je oduševilo. Sviđa mi se što je kroz ova jela predstavljena cijela Hrvatska – od dalmatinskih do kontinentalnih delicija. Čula sam da je prije dvje godine naša repka osvojila broncu, sada su spremni za zlato,” rekla je Doris Pinčić.