Budi najbolja verzija sebe.

Želiš osvježiti svoju spavaću sobu? Ovo su genijalna rješenja, a nisu skupa

Nove zavjese, posteljina ili pokoja slika potpuno će promijeniti izgled tvoje spavaće sobe, no to nisu jedini načini na koji ju možeš učiniti drugačijom

U ljudskoj je prirodi želja za promjenom, a u nju spadaju i sitne stvari poput makeovera stambenog prostora. Na sreću, ako si maštovita takvi zahvati ne moraju biti skupi. Ako nisi, tu je Instagram. Pronašle smo genijalna ekonomična rješenja za uređenje spavaće sobe. U samo nekoliko koraka možeš ju pretvoriti u najugodnije mjesto u stanu, a ona bi baš takva trebala biti kako bi se u njoj kvalitetno naspavala i odmorila.

Želiš li u spavaćoj sobi 'spavati kao beba', trebala bi kod uređenja pripaziti na ove stvari


Dovoljno je promijeniti zavjese, uložiti u posteljinu ili madrac, okrenuti krevet ili pak obojati zidove. Kako bi ti spavaća soba postala savršeno mjesto za opuštanje, izbaci iz nje televizor, računalo, stol za peglanje, sve ono što si šutnula pod krevet u brzinskom spremanju, prije, no što će ti doći gosti.

Budi najbolja verzija sebe.


Donesi u nju biljke koje su pogodne za spavaću sobu, odnosno one koje noću proizvode kisik, prirodne materijale - drvo, pamuk, lan, svilu, izbjegavaj oštre predmete u sobi, a bilo bi dobro i da krevet nema oštre rubove i kutove. Sve ove sitnice "omekšat" će prostor. 


1/9
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.