Radiš od doma i želiš urediti radni kutak? Imamo nekoliko ideja

Možda nemaš sobu viška u koju ćeš smjestiti svoj ured, no uz malo mašte i kreativnosti, radni kutak možeš ugurati bilo gdje

Karantena u kojoj smo bili prije par mjeseci iznjedrila je neke nove forme rada i pokazala da život ide svojim tijekom čak i kad je okrenut naglavačke. Mnogi su odlaske na posao zamijenili odlaskom do stola u blagovaonici, a kave u kantini, kavama na vlastitom balkonu. Jedan od najpopularnijih pojmova u posljednje vrijeme je home office ili na našem jeziku rečeno - rad od kuće. I to u cijelome svijetu.


Ovakav način obavljanja posla ima svojih prednosti i mana, kao i sve ostalo u životu, no želiš li izvući maksimum iz njega, odnosno biti učinkovita koliko i u firmi, trebala bi odrediti mjesto u stanu/kući na kojem radiš te ga prilagoditi poslu, odnosno napraviti radni kutak kod kuće. To čak može biti i tvoj krevet u kojem ćeš s užitkom malo dulje ostati kada vani temperature padnu ispod ništice ili kada lije kiša. Vjerojatno si to u dobroj mjeri već provela u djelo i definirala novu radnu rutinu u kojoj dobro funkcioniraš, no mjesta poboljšanjima uvijek ima. U nastavku ti donosimo sjajne ideje pomoću kojih ćeš urediti radni kutak kod kuće toliko da ćeš jedva čekati prionuti poslu i bit će te teško "odlijepiti" od stolca nakon što radno vrijeme završi.

1/14
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.