Projekt koji podržava mlade umjetnike: 'Cash & Carry' dolazi na InDizajn sajam

Jedinstveni umjetnički projekt stiže na ovogodišnji InDizajn sajam u sklopu kojeg će mlade umjetničke nade predstaviti svoje slikarske, kiparske i grafičke radove koje će posjetitelji na licu mjesta moći i kupiti

Jedinstvena manifestacija Dan otvorenih vrata umjetnosti – Cash&Carry, koju svake godine organiziraju studenti Likovne akademije u Zagrebu, uskoro nastavlja svoj uzbudljiv umjetnički život izvan prostora akademije.Naime, po prvi puta stiže na ovogodišnji koji će se održati od 26. do 29. rujna u zagrebačkoj Areni, a u sklopu kojeg će biti predstavljeni radovi studenata koji obuhvaćaju slikarstvo, kiparstvo i grafiku s Nastavničkog, slikarskog, kiparskog i grafičkog odsjeka Akademije likovnih umjetnosti. Ovakav događaj izvrstan je način da se Akademija otvori za javnosti i omogući uvid u suvremenu hrvatsku umjetničku scenu kroz upoznavanje s mladim umjetnicima na najneposredniji način, a posjetitelji će tijekom četiri dana održavanja sajma moći razgledati, ali i kupiti radove mladih umjetnika.Naime, izložba Cash&Carry by HEP ima i humanitarni karakter te će studenti od svakog prodanog rada određeni postotak sredstava izdvojiti u humanitarne svrhe. Ovaj događaj svake godine pobudi veliki interes javnosti – struke, umjetnika, profesora, glazbenika, kao i publike svih uzrasta. Također će ovo izdanje na sajmu biti obogaćeno i popratnim sadržajem kao što su likovne radionice za najmlađe na kojima će se družiti sa studentima zagrebačke Likovne Akademije.

Osim same izložbe, na ovogodišnjem izdanju sajma sve posjetitelje čeka više od 80 izlagača iz sfere opremanja doma i interijera koji će u Areni Zagreb predstaviti svoje novitete, nove trendove i najnovije kolekcije.

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.