Budi najbolja verzija sebe.

Nisi superjunakinja? Uz malu pomoć možeš biti i to!

Budi najbolja verzija sebe.

Nijedna od nas nije superjunakinja iz, primjerice, Marvelovih stripova (budimo realne), ali zato svakodnevno prelazimo vlastite granice i trudimo se biti što bolje i uspješnije u svemu što radimo. Čime se god bavile, što god radile, čemu god stremile i za čime čeznule svim ženama jedna je stvar zajednička – žele biti sretne i ispunjene.  

To postižu radeći stvari kojeih vesele, druženjima s dragim ljudima, putujući, odrađujući posao na najvišem nivou, vodeći što je moguće uspješniji obiteljski život i uživajući u slobodnom vremenu koje im ostaje nakon što riješe sve službene, privatne i kućanske poslove. S tim  da će se većina žena složiti kako su im ovi posljednji najmrskiji konzumenti tako im dragocjenog slobodnog vremena.Ljudska je vrsta sklona tražiti „lakša rješenja“. Neprestano stremimo nečem novom, boljem, razvijamo tehnologije, olakšavamo si život i smišljamo rješenja kojima nam ovaj užurbani život postaje manje stresnim i napetim na kraju dana.

Zahvaljujući tehnologiji danas smo u neprestanom kontaktu sa svima dok, primjerice, šećemo ulicom, kupujemo jagode na tržnici, ispijamo kavu s prijateljicom… Zahvaljujući tehnologiji rublje nam je lijepo, ispeglano brže nego ikada, čitamo knjige u novim formatima na novim uređajima, stanove čistimo brže i jednostavnije zahvaljujući usisavačima, tehnologija nam omogućuje da ovaj ludi životni tempo lakše podnosimo.

Budi najbolja verzija sebe.Istina, ne peremo više ni rublje kao naše prabake na potocima, na ruke. Perilice to rade već desetljećima umjesto nas, no danas su one pametnije no što su ikada bile. Današnje perilice naše su nove najbolje prijateljice u kućanstvu i vrijeme nam štede kao ni jedna prije. Najnovija generacija Samsungovih perilica ima QuickDrive™ tehnologiju koja rublje pere na najnježniji i najtemeljitiji način zahvaljujući velikom glavnom bubnju i stražnjoj ploči zbog kojih se rublje u perilici kreće gore, dolje te lijevo i desno. Tako nastaje snažniji i intenzivniji ciklus pranja za koji je potrebno gotovo upola manje vremena od ostalih usporedivih Samsung perilica. Ova čarobnjak-perilica kompatibilna je i sa Samsungovim Smart Things ekosustavom. Njen Q-rator pomoćnik prilikom pranja ima pametne karakteristike. Ova perilica ne samo da će sjajno i brzo oprati vaše rublje već će prema vašoj procjeni, sugerirati optimalne cikluse pranja na temelju boje, vrste tkanine i stupnju uprljanja, ima planer ciklusa pranja rublja, a njen HomeCare čarobnjak nadzire perilicu kako bi je održavao pri optimalnim radnim učinkom.Pa, zapravo, sad kad se vratimo na početak, možda uz ovu čudotvorku i možete biti superjunakinje…ostaje vam više vremena za tu ulogu…samo odaberite koja želite biti i uživajte u novoj sebi! http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=24975841&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1

Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.