Budi najbolja verzija sebe.
Za najveseliji Božić

Sinsay božićni dodaci oborili su nas s nogu, a ne stoje bogatstvo

Božićne kolekcije dodataka i ukrasa za dom svake su godine sve bogatije, a mi smo sada pronašli onu Sinsayja koja nudi doista preslatke komade po doista niskim cijenama,

Još nas malo više od dva mjeseca dijeli do Božića, ali smo od postavljanja prvih veselih božićnih dekoracija u domovima puno manje udaljeni. Naime, čim krene odbrojavanje do najradosnijeg doba godine u ponudu slavnih brendova krenu pristizati odlične modne kolekcije inspirirane Božićem. No, osim „ružnih“ božićnih vesta i čarapa s motivom pahuljica, svake godine nas oduševe i kolekcije dodataka za dom, a koje su kreirane posebno kako bi u tvoj interijer unijele barem malo božićne magije.

Od IKEA-e pa sve do Zara Homea, mnogi slavni brendovi oduševljavaju nas svojom ponudom božićnih ukrasa i dekoracija, a ove godine se u tom kontekstu posebno istaknuo Sinsay. Sinsay je naime brend poznat po povoljnim cijenama i širokom spektru asortimana, a čini nam se kako će upravo ove zime mnoga kućanstva biti ukrašena božićnim dekoracijama kupljena u webshopu tog brenda. Obično za genijalne i slatke božićne dekoracije pohrlimo u Primark, no ove godine nema potrebe da potegnemo sve do Ljubljane – Sinsay je tu i ima sve što ti treba za kreiranje prekrasne božićne atmosfere u tvom domu.

U ponudi se tako mogu naći stolnjaci, deke, šalice, pladnjevi, svjećice u svim oblicima, kuglice, kalupi za kolače, ukrasi svih vrsta, posteljine… Ponuda je stvarno fantastična, a puno proizvoda je već sad dostupno za naručivanje, dok se za neke tek čeka dolazak u webshop. Dok cijela kolekcija ne ugleda svjetlo dana, mi smo izdvojile 15 preslatkih ukrasa i dodataka za dom s potpisom Sinsayja, a koje već sad možeš kupiti. Cijena niti jednom artiklu ne prelazi 100 kuna, pa se radi o doista odličnoj kupnji.

Budi najbolja verzija sebe.
1/16
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.