Budi najbolja verzija sebe.
Jesen u tvom domu

Svijeće uz koje će tvoj dom mirisati kao prava jesen

Te divne arome začina poput cimeta i klinčića, vanilije, bundeve i naranče samo su neki od mirisa koje povezujemo s jeseni, a ove svijeće će ih uvesti u tvoj dom

Zanemarimo li dosadne jesenske kiše koje volimo samo one dane kada smo kod kuće i ne moramo nigdje ići, jesen je zapravo mnogima omiljeno godišnje doba koje u sebi krije neku posebnu čaroliju. Ima nešto u tmurnim jesenskim danima što nas toliko ispunjava - od jesenske mode i toplog pletiva do mirisa jesenskih slastica, čaja od cimeta, slatkih bundeva i kišnih popodneva koje provodimo u toplini doma uz film ili seriju.

A jesen ne bi bila jesen da u svoj dom ne uvedemo cozy raspoloženje, i to u obliku toplih dekica, ukrasnih jastučića, ali i mirisnih svijeća koje nas neodoljivo podsjećaju na ovo doba godine. Te divne arome začina poput cimeta i klinčića, vanilije, bundeve i naranče samo su neki od mirisa koje povezujemo s jeseni, a bez njih jesensko raspoloženje ne bi bilo potpuno.

Budi najbolja verzija sebe.

Zato smo se "bacile" u potragu i pronašle odlične mirisne svijeće koje će u tvoj dom unijeti dašak jeseni, a uz koje će tvoj dom postati prava mirisna oaza.

1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.