Lakše življenje uz inovativne kućanske proizvode

Proizvodi koji će vam olakšati kućanske poslove i poboljšati kvalitetu života

Više od 80 posto kućanskih poslova odnosi se na pranje posuđa, raznih površina i rublja.

Još ljepši način za uklanjanje mrvica

Mnogi teže dobro organiziranom domu u kojem su sve stvari na svom mjestu, no ne žele previše vremena trošiti na čišćenje sitne prljavštine i ostataka hrane koji se svako toliko pojavljuju na raznim površinama u domu. Electrolux ručni usisavač Rapido učinkovito uklanja sve vrste sitnih prljavština, a sada dolazi u šest novih uzbudljivih boja koje odgovaraju različitim dizajnima modernih kuhinja. Zbog svojih brojnih funkcija, iznimno je praktičan i uvijek na dohvat ruke za čišćenje mrvica i prašine.Rapido modeli za "mokro i suho" usisavanje koji su posebno korisni za uklanjanje prolivenih tekućina te mogu zamijeniti kuhinjske krpe ili paprinate ručnike dolaze u plavim nijansama inspiriranim vodom. Standardni Rapido usisavači dolaze u vedrim nijansama žute, zelene i boje maline. Kao i kod prethodnih modela, svi novi modeli imaju prednje kotačiće.

Praktičan i otmjen - Electrolux Ergorapido Special Edition

Ergorapido je usisavač koji ne morate ga skrivati u ormaru, možete ga držati bilo gdje kako bi vam bio na dohvat ruke za brzinsko čišćenje doma. Dostupan je u dvije nove boje: biserno bijela (ZB2908W) i metalik crvena (ZB2907R).


Electroluxov Ergorapido rezultat je više od 90 godina istraživanja performansi i dizajna usisavača. Dizajn koji je nagrađen brojnim priznanjima i visoka tehnologija bazirana na promišljenim inžinjerskim rješenjima, ključni su za veliki uspjeh ovog usisavača. Upravo stoga, Ergorapido na najbolji mogući način izvršava svoju glavnu funkciju: snažno i učinkovito usisavanje prašine. Ergorapido je idealan za brzinsko čišćenje čak i na nepravilnim površinama te s lakoćom prikuplja veće čestice prašine.

Electroluxovi proizvodi osvojili četiri Plus X Awards nagrade za “Najbolji proizvod godine” na najvećem svjetskom tehnološkom natjecanju

Međunarodni žiri natjecanja Plus X Awards dodijelio je Electroluxu nagrade za “Najbolji proizvod 2011. godine" za usisavač UltraOne, espresso aparat za kavu Favola i parna glačala 5Safety. Svaki od ovih proizvoda osvojio je i dodatnu nagradu za svoju kvalitetu, dizajn i jednostavnost rukovanja. Electroluxova ikona dizajna, štapni usisavač Ergorapido osvojio je prestižnu nagradu u kategoriji "Visoka kvaliteta, dizajn, lakoća korištenja i ergonomija".
Amway predstavlja novu generaciju proizvoda za čišćenje doma

Ove godine Amway ponovno lansira 23 proizvoda namijenjena obavljanju upravo tih kućanskih poslova, pod zajedničkim imenom AMWAY HOMETM. Proizvodi iz linije AMWAY HOMETM su učinkoviti, sigurni i ekološki prihvatljivi. Dobiveni su iz
prirodnih izvora te su visoko koncentrirani.AMWAY HOMETM linija sadrži jedinstvenu BIOQUEST FORMULATM tehnologiju i pod jednom robnom markom kombinira proizvode za ekološki osviješteno pranje rublja i čišćenje. Svi AMWAY HOMETM proizvodi su iznimno učinkoviti te pridonose "zdravijem" domu. Obazrivi su prema okolišu jer ne sadrže štetne kemikalije poput klora i fosfata.

Jar DermaProtect - deterdžent za pranje posuđa koji njeguje vaše ruke

Ruke su iznimno osjetljiv dio tijela. Nije zanemariva činjenica da za kožu ruku još uvijek ne postoji plastična operacija ni botox tretman za pomlađivanje. Zato je pravilna njega jedini način da se sačuva njihova ljepota. Jar Dermaprotect je dizajniran tako da koži ruku svaki dan pruža senzualno spa iskustvo. Kremaste je strukture, svjetlucavog izgleda i u novom luksuznom pakiranju. Pranje posuđa uz Jar Dermaprotect tako postaje trenutak njege za vaše ruke jer one nakon pranja ne ostaju isušene i grube, nego mekane i dubinski njegovane.Zadovoljstvo, uz to, ostaje dvostruko zato što je Jar Dermaprotect i dalje nemilosrdan prema masnoći te posuđe nakon pranja ostaje blistavo i mirisno čisto.
Jar Dermaprotect je u prodaji dostupan od 1. srpnja u dvije varijante koje će razmaziti vaša osjetila i njegovati kožu: aloe vera & kokos te lopoč & jojoba.    


Novi Miele aparat za kavu

Kako biste započeli svoj dan uz okus najkvalitetnije kave, Miele predstavlja novi luksuzan kuhinjski aparat za kavu CM5100. Uz zavodljiv dizajn koji se pojavljuje u crnoj i nježnoj bijeloj boji, ovaj uređaj nudi mogućnost programiranja parametara putem kojih se mogu zadovoljiti individualne potrebe korisnika. To uključuje odabir veličine mljevenja zrna, količine kave i temperature vode po šalici napitka.Uz ovaj aparat nećete se morati brinuti jer vas sam obavještava o potrebama nadopune kave i vode ili pražnjenju posude za talog kave i podloška za prolivenu tekućinu. Praktičan zaslon za navođenje korisnika olakšat će odabir između četiri različite vrste napitaka: espreso, kava, dupli espreso ili dupla kava. Ovaj samostojeći aparat za kavu koristi pritisak od 15bara a na gornjoj strani ima i grijač šalica kako bi vaša kava bila ukusno topla u svakom trenutku. Prednja strana aparata izrađena je od nehrđajućeg čelika, a centralni izlaz je podesiv po visini kako bi se prilagodio svakoj šalici.


Zanussi hladnjak ZRB840MXL/ZRB836MXL za brz i jednostavan pristup ohlađenoj vodi

Pohrana velike količine vode u bocama može biti prava gnjavaža. Boce oduzimaju dragocjen prostor koji imate na raspolaganju u hladnjaku te znatno smanjuju mogućnosti pohrane ostalih namirnica. Zanussi kombinirani samostojeći hladnjak ZRB840MXL/ ZRB836MXL s ugrađenim razdjelnikom za vodu pojednostavljuje vašu svakodnevicu jer vas opskrbljuje rashlađenom vodom kada god poželite te vam pruža najsuvremeniju tehnologiju za očuvanje svježine namirnica.Zanussi hladnjak ZRB840MXL/ ZRB836MXL opremljen je EasyWater razdjeljivačem vode na vratima hladnjaka uz koji vam je voda uvijek nadohvat ruci. Samo pritisnete čašu ili vrč uz razdjeljivač i odmah možete uživati u svježoj vodi. Potrebna Vam je samo jedna ruka kako bi napunili čašu vodom a bez da morate pritisnuti neku tipku. Ovaj hladnjak je opremljen jednim od najvećih spremnika za vodu na tržištu. Ima kapacitet od 4 litre, što je dostatno za dnevnu potrošnju vode prosječne obitelji.


Kreativan novitet dizajnerskog stvaralaštvaKupaonice su prostori koji uspijevaju povezati linearnost i funkcionalnost. Baš kao i Geberitovi proizvodi, kvaliteta i funkcionalnost su na prvom mjestu, a dodamo li tome i linearnost i uglađeni dizajn, dobivamo idealan proizvod. Osobe koje od funkcionalnosti, ali i jednostavnosti žele napraviti glavnu karakteristiku u svojim kupaonicama, od Geberita će zasigurno imati veliku pomoć.
Tipke za aktiviranje su postale jedan od zaštitnih elemenata tvrtke. Sigma60 je najnoviji model tipke koja maksimalno ističe funkcionalnost i eleganciju Geberit proizvoda.Geberit tipke za aktiviranje postale su sinonim za usklađenost, funkcionalnost i lakoću primjene na području proizvoda stvorenih da maksimalno olakšaju upotrebu korisnicima, ali i da se istaknu svojim izgledom. Tipke za aktiviranje Sigma60 još su jedan od Geberitovih noviteta, koji potvrđuje koliko se ulaže u kvalitetu i funkcionalnost. Tipke za aktiviranje Sigma60 možete pronaći u prodaji već od 1. srpnja.


Inovativne Supertronic perilice i sušilice rublja

Supertronic perilica rublja W 5000 WPS

Ovu inovativnu perilicu rublja odlikuje inteligentno pranje i patentirani saćasti bubanj zapremnine 8 kg; SteamCare – tehnologija pare; prepoznavanje količine rublja s preporukom za doziranje te elektronska regulacija količine pjene. Sofisticirani dizajn činiveliki TouchControl zaslon s hrvatskim jezikom za prikaz i programiranje raznih funkcija i kosa upravljačka ploča u aluminij-srebrnoj boji.Odabir programa je pomoću senzorskih tipki, a također i inovativna funkcija „asistent pri pranju“ – pomoć kod odabira odgovarajućeg programa pranja, pranje na niskim temperaturama (hladno i 20°C) te prikaz tijeka programa na zaslonu. Odabir broja okretaja centrifuge je od 400 do 1.600 o/min; mogućnost odabira prekida nakon ispiranja i isključivanja centrifuge te ciljana kontrola broja okretaja centrifuge radi nježnog pranja rublja također čine ovu perilicu posebnom. Posebnosti ove perilice je svakako i AutoDos - automatsko doziranje praškastog i tekućeg sredstva za pranje ovisno o odabranom programu koje omogućuje čak i 30% uštede potrošnje sredstva za pranje rublja. Druga tehnološka prednost je Steam Care- završna obrada rublja parom prilagođena vrsti rublja.


Supertronic sušilica rublja T8000 WP

Supertronic Miele sušilicu rublja karakterizira inteligentno sušenje, riječ je, naime, okondenzacijskoj sušilici s tehnologijom toplinske pumpe, patentiranim saćastim bubnjem zapremnine 8 kg i PerfectDry sustavom sušenja za nježno i štedljivo sušenje. Sušilica ima veliki TouchControl zaslon s hrvatskim jezikom za prikaz i programiranje raznih funkcija i kosu upravljačku ploču u aluminij-srebrnoj boji.Programi se biraju pomoću senzornih tipki, a opcija  „asistent pri sušenju“ – pomoć pri traženju odgovarajućeg programa pomaže pri podešavanju željenog stupnja suhoće, odabira trajanja određenih programa i
prikaz tijeka programa na zaslonu. Kao dodatne funkcije treba istaknuti opciju nježno sušenje plus i zaštitu od gužvanja na kraju programa.

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.