Budi najbolja verzija sebe.

Božić je već stigao u H&M Home: Ove dekoracije želimo u svom domu

U ponudu popularnog švedskog brenda stigle su prve božićne dekoracije koje će savršeno upotpuniti blagdansku cozy atmosferu

Iako se tek nalazimo na sredini listopada, prve božićne kolekcije već su počele pristizati  u ponudu brendova za uređenje doma i tako nam najavile radosnu blagdansku sezonu.

Usred ovih teških vremena kratki bijeg od realnosti nam je svima prijeko potreban, a trenuci provedeni u toplini doma s najmilijima su nam najbitniji. Božićni praznici donose nam sve to, a da bi takvi trenuci bili još čarobniji i ljepši, tu su upečatljivi dodaci za dom koji će upotpuniti blagdansku atmosferu i pomoći da kreiramo toplu i atmosferu.H&M Home


H&M Home prije nekoliko je dana otvorio svoj blagdanski shop u online trgovini, a u kojemu ćeš pronaći pregršt prekrasnih dekorativnih dodataka za dom, od raznih ukrasa i dekoracija za bor do veselih lampica, ukrasnih jastučnica, toplih dekica i drugih detalja.

Želiš li se već sada pripremiti za nadolazeće blagdansko razdoblje, obavezno zaviri u H&M-ov webshop. Mi smo svoje favorite već izabrale, a donosimo ih u nastavku.

Budi najbolja verzija sebe.

Foto: H&M Home

1/21
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.