15 dekorativnih detalja koji će stvoriti jesenski ugođaj u tvom domu

U Zari Home, H&M-u Home i Ikei pronašle smo najljepše detalje za dom koje želimo ove jeseni

Jesenske dekoracije za dom jedno su od omiljenih nam dijelova ovog godišnjeg doba. Bez obzira je li tvoj dom uređen u modernom i minimalističkom stilu ili voliš maksimalizam i što više ukrasnih detalja, svoj dom možeš pretvoriti u jesensku bajku, jednostavnije nego što misliš.


Ako te pak vrijeme i/ili financijska ograničenja koče u ovom naumu, vjeruj nam, dovoljno je samo nekoliko detalja koji će pretvoriti tvoj dom u jesensku oazu. Nekoliko zamjena svakodnevnih predmeta i nekoliko sezonskih dodataka istog trenutka će promijeniti izgled i dojam tvog doma - nisu potrebna skupa ulaganja koja zahtijevaju puno vremena i truda. 


via Giphy


Osim toga, mnogi 'jesenski' predmeti također dobro funkcioniraju zimi, a neki čak i tijekom cijele godine, tako da možeš odahnuti ako si mislila da se naši prijedlozi isključivo mogu iskoristiti u jesenskim mjesecima.

Možda se radi o jesenskim bojama, ali trik je samo u tome da ih sve složno povežeš u svom životnom prostoru. Baš zato smo u omiljenim trgovinama specijaliziranim za uređenje pronašle nekoliko detalja koji odišu jesenskom atmosferom, ali mogu ukrašavati tvoj dom tijekom cijele godine

1/16
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.