Budi najbolja verzija sebe.
Pripremi maramice

Bliži nam se Dan zaljubljenih, dočekaj ga uz ovih 15 ljubavnih filmova

Valentinovo je sve bliže, a za dodatnu romantični inspiraciju pogledaj ove ljubavne filmove uz koje ćeš se smijati, ali i plakati

Htjele mi to priznati ili ne, svi uživamo u dobroj romantičnoj komediji ili drami. Trenutak kada pomislimo da je glavna glumica zauvijek izgubila svog partnera, ali se on vrati u zadnji čas i strastveno ju poljubi već je toliko predvidiv, ali svaki put nam iznova ugrije srce.

Valentinovo je mnogima dan koji jedva čekaju, ali je isto tako puno onih koji ga izbjegavaju. Mi nekako mislimo da bi u njemu sve trebale uživati jer je to dan u kojem se slavi ljubav, u kojem god ona obliku bila. Čak i ako ga nećeš provesti uz nekoga, uvijek trebaš slaviti ljubav prema sebi i tako sebe počastiti na ovaj ekstra romantični dan.

Bilo da ćeš Dan zaljubljenih proslaviti u naručju voljene osobe ili sama s omiljenim desertom i čašom vina, ovi srcedrapajući filmovi će te oduševiti. Mnoge od njih si vjerojatno već pogledala, ali si ih možda zaboravila ili je jednostavno vrijeme da ih pogledaš opet. Zato nastavi listati, pripremi kutiju maramica i prepusti se dirljivim trenutcima uz ljubavne filmove za Valentinovo.

Budi najbolja verzija sebe.
1/16
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.