Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Uključi se u javnu raspravu za životinje - Ženska prava, pomoć, humanitarne akcije...

Uključi se u javnu raspravu za životinje - Ženska prava, pomoć, humanitarne akcije...


Ministarstvo poljoprivrede objavilo je novi Zakon o zaštiti životinja i stavilo ga na savjetovanje sa zainteresiranom javnosti do 12. rujna.

Kao udruga zajedno s vama i drugim udrugama pratimo i radimo na njegovoj izmjeni sad već gotovo godinu i pol dana. Pred nama je sada ključno razdoblje te vas molimo za pomoć.

Izmjena Zakona tiče se svih kojima je stalo do životinja i iznimno je važno da svi reagiramo i pošaljemo osobno svoje komentare Ministarstvu poljoprivrede niže opisanim službenim putem.

Sada je trenutak da osiguramo trajnu zabranu uzgoja životinja radi krzna, zabranu korištenja svih životinja u cirkusima, zabranu iskorištavanja konja za rad na nepristupačnim terenima (poput povlačenja trupaca u šumi, kao i radi "natjecanja"), zatražimo zabranu ubijanja pasa u skloništima...
 
Donošenje novog Zakona otvara brojne prilike za poboljšanje, a sve naše prijedloge možete pročitati na: http://www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php?id=2750. Molimo Vas da, radi boljeg uvida u novosti i izmjene, pročitate i naš pregled Prijedloga Zakona: http://www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php?id=3060.

Svoje komentare na izmjene Zakona pošaljite do 12. rujna tako što ćete se registrirati na web-stranicu eSavjetovanja i nakon toga poslati komentare na objavljeni Zakon o zaštiti životinja: https://esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?EntityId=3923.

Možete iskoristiti naše navedene argumente ako se s njima slažete ili jednostavno svojim riječima napisati za što se zalažete. Bitno je da nas čim više pošalje komentar kako bi se vidjelo da čitava javnost želji bolji, napredniji Zakon.


 
Komentari
angel0000
  • 31.8.2016 3:14:34
  • Bodova: 72262
  • Prijavi
konačno !