Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Kaufland i P&G ostvarili cilj, doniraju HCK-u 100.000 kuna za djecu u potrebi - Ženska prava, pomoć, humanitarne akcije...

Kaufland i P&G ostvarili cilj, doniraju HCK-u 100.000 kuna za djecu u potrebi - Ženska prava, pomoć, humanitarne akcije...


“Iz ljubavi prema djeci“, nacionalna inicijativa Hrvatskog Crvenog križa, P&G-a i Kauflanda ispunila je svoj cilj i uljepšat će živote potrebite djece i njihovih obitelji diljem Hrvatske. Zahvaljujući prodaji P&G-ovih proizvoda u Kauflandu prikupljeno je 100.000 kn s kojima će se poboljšati životni uvjeti potrebite djece u Hrvatskoj.   

Inicijativu je i ove godine podržao Hrvatski Crveni križ koji je uskladio podatke o obiteljima u najvećoj potrebi.  

Ne postoje riječi s kojima bismo opisali koliko smo sretni radi uspjeha kampanje “Iz ljubavi prema djeci”. Mnoga djeca i dalje žive u velikoj oskudici i ovo je velika pomoć koja će nacrtati osmijeh na njihova lica. Još jednom zahvaljujemo svima koji su prepoznali važnost ove plemenite inicijative.” - izjavio je izvršni predsjednik Hrvatskog Crvenog križa, Robert Markt.  

Zadovoljstvo sredstvima koja su prikupljena u ovoj kampanji, a kojima će se podržati obitelji sa djecom u iznimnim potrebama diljem Hrvatske dijele i u P&G-u, tvrtki inicijatoru akcije.

“Zahvaljujemo svim kupcima što su u Kauflandu kupovali upravo P&G proizvode kao što su Ariel, Lenor, Pampers ili Gillette i što su time pomogli obiteljima u potrebi. ” – rekla je Roberta Čirjak, Customer & Channel Marketing Manager za Hrvatsku.

Ključni partner inicijative je tvrtka Kaufland, jedan od najvećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj.  

“Zahvaljujemo svim našim kupcima na sudjelovanju u humanitarnoj inicijativi „Iz ljubavi prema djeci“. Iznimno smo ponosni što se toliko kupaca odazvalo i uključilo jer ovaj program pomoći ne bi bilo moguće realizirati bez njih.“ – izjavila je Marija Franić, rukovoditeljica Sektora korporativnih komunikacija, Kaufland.

Ambasadorica projekta, voditeljica i mama Marijana Batinić, također je kupovinom P&G proizvoda pomogla programu pomoći za djecu u potrebi.

“Sretna sam što sam bila u mogućnosti pomoći, nezamislivo je da se u moderno doba borimo s pojavom siromaštva. Iz tog razloga, sretna sam što sam bila dio ove divne akcije. Hvala svima koji su sudjelovali.“ - izjavila je.

Inicijativa „Iz ljubavi prema djeci“ u Kauflandu je trajala od 2. do 29. studenog,  2017. godine. U ovu plemenitu kampanju mogli su se uključiti svi i to kupnjom P&G proizvoda kao što su Always, Pampers, Head&Shoulders, Pantene, Ariel, Jar, Lenor, Old Spice i Gillette. Svakom kupovinom P&G proizvoda u Kauflandu kupci su pomogli prikupiti 100.000 kn kojima će se poboljšati životi potrebite djece u Hrvatskoj.  

Uz pomoć volontera i zaposlenika Hrvatskog Crvenog križa najpotrebitija djeca i obitelji primit će donaciju. Detalje programa možete pronaći na http://www.hck.hr/.
Komentari
malikekoserk1
  • 10.1.2018 15:15:45
  • Bodova: 20696
  • Prijavi
Uvijek podržavam sve što se tiče dijece, svaka pohvala Kauflandu , Crvenom križu i P&G.
sjenica
  • 10.1.2018 15:13:38
  • Bodova: 25931
  • Prijavi
Jako plemenito i pohvalno.