Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Dječja moda

Kako izgleda tablica veličina odjeće za djecu?

Tablica veličina odjeće za djecu pomoćnik je za pravilan odabir veličine odjeće. Kako izgleda tablica veličina odjeće za djecu?

odjeca.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Pronalaženje odgovarajućih veličina odjeće za djecu izazov je s kojim se svaki roditelj suočava. To je zato što ne postoji univerzalni vodič za veličinu dječje odjeće kojeg su proizvođači i trgovci obavezni slijediti, što znači da se ne možete osloniti na ujednačenost veličina među markama.

Veličina odjeće za djecu određena je prema dobi u mjesecima, zatim dodatno definirana prema težini i visini. Važno je uzeti u obzir težinu i visinu jer se veličina po mjesecima razlikuje. Određeni proizvođači koriste različite oznake za veličinu odjeće te određene vrste odjeće znaju varirati. Stoga je potrebno znati tablicu veličine odjeće za djecu kao primjer.

Kako bi se osiguralo najbolje pristajanje odjeće za djecu, i dječacima i djevojčicama treba izmjeriti visinu, prsa, struk i bokove. Neki proizvođači će ponuditi veličinu na temelju dobi, dok drugi nude standardnu ​​veličinu XS-XL. Tablica standardne veličine odjeće za djecu označava da je XS dječja veličina za djecu od 4 do 5 godina. S veličina je za djecu od 6 do 7 godina, M veličina je za djecu od 8 do 9 godina, L veličina je za djecu od 10 do 11 godina, a XL veličina je za djecu od 12 do 13 godina. Djeca nakon 13. godine više se ne gledaju kao djeca već mogu kupovati u odjelu za odrasle. Važno je znati tablicu veličina odjeće za djecu kako bi znali koja odjeća najbolje odgovara vašem djetetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.