Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Njega kože

Praktični savjeti kako koristiti roler za lice

Korištenje rolera za lice postalo je sve popularnije posljednjih godina kao prirodni način poboljšanja izgleda kože. No, kako koristiti roler za lice?

roler-za-lice.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Roler za lice je alat izrađen od kamena ili metala i ima male kuglice koje se kotrljaju po licu, pomažu u uklanjanju toksina i poboljšavaju cirkulaciju. Važno je napomenuti da roler za lice treba koristiti nakon čišćenja i nanošenja seruma ili hidratantnih krema. Kako biste izbjegli bilo kakve infekcije ili alergije, također je važno očistiti valjak nakon svake uporabe blagim sapunom i toplom vodom.

No, kako koristiti roler za lice? Jedna od tehnika je korištenje valjka za masažu lica. Koristite valjak za masažu lica, krećući se od vrha prema dolje. Ova tehnika pomaže ukloniti toksine i poboljšati cirkulaciju. Budite nježni i oprezni kada masirate oko očiju, nosa i usta, jer su ta područja osjetljiva.

Druga tehnika je korištenje valjka u kružnim pokretima. Valjkom masirajte lice kružnim pokretima, krećući se od vrha prema dolje. Ova tehnika pomaže smanjiti bore i poboljšati tonus kože. Također je važno napomenuti da neki ljudi mogu doživjeti blago crvenilo ili upalu nakon korištenja valjka za lice, to je normalno i trebalo bi nestati u roku od nekoliko minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.