Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Kako funkcionira Snapchat dopisivanje?

Želite poboljšati vaš kontakt s prijateljima? Snapchat dopisivanje izvrstan je način za to. Saznajte što je Snapchat i kako funkcionira Snapchat dopisivanje.

snapchat.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Snapchat je popularna mobilna aplikacija koja korisnicima omogućuje slanje i primanje fotografija i videozapisa koji se mogu ukrasiti filtrima, lećama i drugim efektima. Korisnici također mogu slati tekstualne poruke jedni drugima unutar aplikacije. No, kako funkcionira Snapchat dopisivanje?

Kada se želite dopisivati na Snapchatu, najprije otvorite aplikaciju Snapchat na svom mobilnom uređaju i prijavite se na svoj račun. Prijeđite prstom udesno na zaslonu kamere za pristup zaslonu za razgovor. Dodirnite gumb "Novi razgovor" u gornjem desnom kutu zaslona.

Sljedeće što trebate učiniti za Snapchat dopisivanje je odabrati prijatelja ili prijatelje kojima želite poslati poruku dodirom na njihovo ime ili korisničko ime. Prijatelje možete tražiti i dodirivanjem ikone za pretraživanje u gornjem lijevom kutu zaslona. Nakon što odaberete prijatelja ili prijatelje, otvorit će se zaslon za Snapchat dopisivanje. Upišite svoju poruku u tekstualni okvir na dnu ekrana. Za slanje poruke dodirnite plavu strelicu ili pritisnite „Pošalji“ na tipkovnici. Vaša poruka je poslana te možete započeti Snapchat dopisivanje sa svojim prijateljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.