Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Koji je najbolji link za brisanje Facebooka?

Želite se odvojiti od društvenih mreža i obrisati Facebook? To nije komplicirano za učiniti. Donosimo jednostavan link za brisanje Facebooka.

facebook.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Bilo da ste zabrinuti za svoju privatnost na mreži, učinke boravka na društvenim mrežama satima ili jednostavno želite potpuno prekinuti svoju prisutnost na društvenim mrežama, postoji jednostavan način za brisanje Facebooka. Sve što trebate učiniti kako bi obrisali Facebook je kliknuti na link za brisanje Facebooka. No, koji je link za brisanje Facebooka?

Kako biste obrisali Facebook, jednostavno kliknite na sljedeći LINK.

Prvo što trebate učiniti kada kliknete na link je prijaviti se u Facebook. Kada se prijavite, prikazati će se stranica na kojoj trebate odabrati zašto želite izbrisati Facebook račun. Odaberite prikladan razlog, a zatim kliknite „Nastavi“. Provjerite odgovara li korisničko ime računu koji želite izbrisati. Ako su svi podaci točni, kliknite na gumb „Izbriši račun“ te potvrdite brisanje. Za kraj još jednom unesite svoju lozinku kako biste potvrdili da je to vaš Facebook račun. Dodirom na „Izbriši račun“ na dnu trajno ćete izbrisati svoj račun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.