Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
društvene mreže

Kako vratiti poruke na Instagramu?

Izbrisali ste poruke u razgovoru, ali biste ih sada željeli vratiti? Pročitajte kako vratiti poruke na Instagramu

pexels-energepiccom-174938.jpg
Foto: Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

Instagram je postao globalno popularan kao aplikacija za objavljivanje fotografija. S vremenom je uvodio promjene i novitete te je danas njegova uloga nemjerljivo veća. Mnogi na njega gledaju i kao na najvažniju aplikaciju za dopisivanje, iako je njegova početna uloga bila daleko od toga.
Upravo su zato poruke na njemu korisnicima od velikog značaja, a kao i u svakoj aplikaciji, može se dogoditi da ih slučajno izbrišete. Naučite kako vratiti poruke na Instagramu kako biste oporavili svoje izgubljene razgovore.

Image

Dakle, otvorite Instagram, dodirnite ikonu profila, zatim ikonu izbornika te odaberite “Postavke”. Kada ste otvoriti ovaj prozorčić, izaberite opciju “Sigurnost”, a zatim odaberite “Preuzmi podatke”. Navedite email adresu na koju želite primiti podatke te dodirnite “Zatraži preuzimanje”. Nadalje, u procesu zvanom “kako vratiti poruke na Instagramu”, Instagram će vas sada tražiti lozinku za potvrdu radnje, stisnite “Sljedeći te ste time završili postupak. Na email ćete dobiti svoje podatke koje potom skinite. Datoteku ćete preuzeti u zip formatu pa odaberite bilo koju aplikaciju koja podržava ovakav tip datoteke na vašem uređaju kako biste je otvorili.

Dobro je znati kako vratiti poruke na Instagramu da biste znali ponovno dobiti sve što vam treba ako to slučajno izgubite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.