Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Tehnologija

Kako produžiti trajanje baterije na laptopu?

Pravilno korištenje laptopa vrlo je važno kako bi se produžio vijek trajanja baterije. Kako produžiti trajanje baterije na laptopu?

laptop.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Ako je vaš laptop i dalje kao novi, no baterija se sve brže troši, ne brinite. Postoje načini kako produžiti trajanje baterije na laptopu. Prvi savjet kako produžiti trajanje baterije na laptopu je da ugasite sve nepotrebne aplikacije i procese koji sami po sebi troše puno energije. One možda nisu vidljivi odmah pa bi bilo dobro potražiti „aplikacije koje rade u pozadini“.

Drugi savjet kako produžiti trajanje baterije na laptopu je da iskopčate sve one uređaje koji su povezani s laptopom, a koje u tom trenutku ne koristite, poput nekih bluetooth uređaja. Isto tako, WIFI vezu, ako ju ne koristite u tom trenutku također možete isključiti jer će vam i to pomoći u tome kako produžiti trajanje baterije na laptopu. Još jedan koristan savjet kako produžiti trajanje baterije na laptopu je da iskoristite sustav i da redovito pratite kapacitet baterije te koristite opciju uštede. Nadalje, najjednostavniji savjet i posljednji je da stalno regulirate osvjetljenje zaslona putem tipka na tipkovnici ili putem postavka.

U svakom slučaju, mnogo je načina kako produžiti trajanje baterije na laptopu, a najučinkovitije bi bilo da ih sve koristite istovremeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.