Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Kako funkcionira opcija ''Prati'' na Facebooku?

Praćenje osoba na Facebooku vrlo je jednostavno i praktično. Kako funkcionira opcija ''Prati'' na Facebooku?

facebook.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Opcija "Prati" na Facebooku omogućuje vam da pratite javne objave osobe, stranice ili grupe, bez da postanete njihov prijatelj. Kada nekoga pratite, njihove javne objave će se prikazivati u vašem News Feedu, kao i u odjeljku "Pratite" na vašem profilu.

Kliknite na gumb "Prati" na profilu stranice, osobe ili grupe koju želite pratiti. Ovaj gumb se nalazi pored imena korisnika ili stranice.

Nakon što kliknete na "Prati", objave korisnika ili stranice će se početi prikazivati u vašem News Feedu.

Možete prilagoditi postavke praćenja klikom na tri točke pored gumba "Prati" i odabirući opciju "Upravljanje praćenjem". Ovdje možete birati što želite vidjeti od osobe, stranice ili grupe koju pratite.

Također, možete prekinuti praćenje bilo kada tako da kliknete na gumb "Pratim" na profilu osobe, stranice ili grupe koju pratite. Tada će se odjaviti sa praćenja i njihove objave se neće više prikazivati u vašem News Feedu.

Opcija "Prati" je korisna ako želite pratiti objave javnih osoba, stranica ili grupa, bez da postanete njihov prijatelj ili član grupe. Ova opcija vam omogućuje da budete ažurirani o njihovim aktivnostima i objavama, bez potrebe da ih dodajete kao prijatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.