Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
ako ih izbrišete

Kako arhivirati poruke na Instagramu?

Mnogo aplikacija za dopisivanje posjeduje opciju arhiviranja razgovora, stoga saznajte kako arhivirati poruke na Instagramu

instagram-5409107_1920.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Željeli biste arhivirati svoje razgovore na Instagramu, kao što to primjerice činite na WhatsAppu, ali prvo biste trebali znati da, za razliku od ostalih aplikacija za dopisivanje, Instagram ne nudi opciju pohranjivanja pojedinačnih razgovora. A kako arhivirati arhivirate poruke na Instagramu na neki drugačiji način?

Image

Dakle, svejedno možete uspjeti u svom naumu i to tako da preuzmete datoteku koja pohranjuje sve podatke vašeg Instagram računa, uključujući i razgovore.
Na početku vodiča zvanog “Kako arhivirati poruke na Instagramu”, morate ući u svoj Instagram račun te potom na profil.

U izborniku uđete u stavku “Konfiguracije”, zatim “Sigurnost” pa “Preuzimanje podataka” te u polje za tekst upišite email na koji želite primiti sav sadržaj vezan za vaš Instagram račun. Kliknite “Zatražite preuzimanje” te potvrdite cijelu operaciju upisujući svoju lozinku. Na email biste trebali dobiti datoteku koju potom preuzmite. Izvadite ZIP paket i u njemu bi se trebali nalaziti i vaši Instagram razgovori.

Sada znate kako arhivirati poruke na Instagramu, iako sama aplikacija posebno tu opciju ne nudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.